pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
1 02.12.2019 16:10:44

SE ZA*EBAVATE?! Barca ima NOVE KLUBSKE OBLEKE - noro, KAKŠNI so V NJIH! In koliko STANEJO?! (foto)

Reuters
Barcelona je v Madridu zbudila ogromno pozornosti.

Pa ne samo s sijajnim zadetkom Lionela Messija za izjemno pomembno zmago z 1:0, temveč tudi z opravo, v kateri so se nogometaši ponosa Katalonije pojavili na tamkajšnjem stadionu Wanda Metropolitano. Barcelona sodeluje z nekoliko avantgardnim oblikovalskim podjetjem Thom Browne, to pa si je kot novo podobo zvezdnikov vodilne ekipe španskega prvenstva omislilo precej kontroverzno kombinacijo jakne in hlač. Nenavadnih barv, nenavadnih oblik, z nenavadnimi vzorci. 

Že ko so igralci stopali z letala, so zbudili veliko pozornosti - še več pa seveda, ko so prišli pred oči širše javnosti ob prihodu na stadion. In če se je našlo nekaj posameznikov, ki so opravo ocenili kot všečno, je bilo mnogo več tistih, ki so vse skupaj ocenili kot grdo, neprimerno, zgrešeno, občasno celo groteskno in škandalozno. Sploh pa je po splošni oceni škandalozna cena: če ne štejemo srajce in preostalih dodatkov, je za zadevo treba odšteti skoraj 4000 evrov. 

Da, prav ste prebrali, 4000 evrov. In če ste mislili, da toliko stanejo obleke za celotno ekipo ali vsaj za celotno prvo enajsterico, se seveda motite. Toliko stanejo zelo posebna jakna in zelo posebne hlače za ... enega nogometaša. Pa si ob ogledu fotografij mislite, kar si hočete.   

Značke: barcelona, obleke

Članki iz rubrike