danii-banks Svet24.si

FOTO: Instagram zvezdnica se je gola soočila z ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za sredo, 11. decembra

new-jersey, jersey-city Svet24.si

FOTO in VIDEO: Strelski obračun v ZDA: trajal ...

profimedia-0191626479 Dobra karma

Kako žalostno! Bivši mož Petri želi bolnega ...

lado branko Njena.si

Bizovičar v pižami po središču Ljubljane

jan-in-tilen-klobasa Njena.si

Dvojčka Klobasa na osupljivi popolni preobrazbi -...

nu
nu
1 02.12.2019 16:10:44

SE ZA*EBAVATE?! Barca ima NOVE KLUBSKE OBLEKE - noro, KAKŠNI so V NJIH! In koliko STANEJO?! (foto)

Reuters
Barcelona je v Madridu zbudila ogromno pozornosti.

Pa ne samo s sijajnim zadetkom Lionela Messija za izjemno pomembno zmago z 1:0, temveč tudi z opravo, v kateri so se nogometaši ponosa Katalonije pojavili na tamkajšnjem stadionu Wanda Metropolitano. Barcelona sodeluje z nekoliko avantgardnim oblikovalskim podjetjem Thom Browne, to pa si je kot novo podobo zvezdnikov vodilne ekipe španskega prvenstva omislilo precej kontroverzno kombinacijo jakne in hlač. Nenavadnih barv, nenavadnih oblik, z nenavadnimi vzorci. 

Že ko so igralci stopali z letala, so zbudili veliko pozornosti - še več pa seveda, ko so prišli pred oči širše javnosti ob prihodu na stadion. In če se je našlo nekaj posameznikov, ki so opravo ocenili kot všečno, je bilo mnogo več tistih, ki so vse skupaj ocenili kot grdo, neprimerno, zgrešeno, občasno celo groteskno in škandalozno. Sploh pa je po splošni oceni škandalozna cena: če ne štejemo srajce in preostalih dodatkov, je za zadevo treba odšteti skoraj 4000 evrov. 

Da, prav ste prebrali, 4000 evrov. In če ste mislili, da toliko stanejo obleke za celotno ekipo ali vsaj za celotno prvo enajsterico, se seveda motite. Toliko stanejo zelo posebna jakna in zelo posebne hlače za ... enega nogometaša. Pa si ob ogledu fotografij mislite, kar si hočete.   

Značke: barcelona, obleke

Članki iz rubrike