mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 02.12.2019 16:44:09

OGLASIL SE JE WHATSAPP! Ko je Slovenec zadel še na peti zaporedni, mu je čestital celo ZVEZDNIK IZ BUNDESLIGE

Švicarski mediji primerjajo Kramerja s Kramerjem. In postavljajo Kramerja proti Kramerju, kot je naslov filmski klasiki iz leta 1979.

Triindvajsetletni napadalec, ki je slovensko prvo ligo okušal komaj eno sezono (2016/17 v dresu Aluminija), je namreč po prihodu v švicarski Zürcih to poletje na prvih 11 ligaških in dveh pokalnih tekmah v 600 minutah uspel zgrešiti vse. To je bil prvi Kramer, tako Švicarji. Drugi Kramer je na zadnjih petih prvenstvenih tekmah dosegel šest zadetkov in v dobrem mesecu splezal do osmega mesta lestvice strelcev švicarske superlige.


In zdaj se Švicarji sprašujejo, kateri Kramer je pravi Kramer. Vse se je prelomilo na tekmi z Baslom, ki jo je za končnih 3:2 odločil prav Slovenec. "Po tej zmagi smo ugotovili, da lahko premagamo vsakogar," je po zadnji tekmi švicarskim novinarjem razlagal novi zvezdnik lige, ki je prišel iz nemškega nižjeligaša – iz druge ekipe Wolfsburga – na priporočilo Admirja Mehmedija (nekdanjega napadalca Züricha, danes pa člana prve ekipe Volkswagnovega kluba).

V makedonskem Gostivarju rojeni Albanec je Slovencu po zadnjem zadetku – za sobotno zmago v gosteh pri Xamaxu z 1:0 – čestital prek whatsappa. Zürich je od tiste zmage nad Baslom s petimi zaporednimi polnimi izkupički prepolovil zaostanek za vodilnimi Young Boysi, ki pa še vedno znaša sedem točk.

Značke: blaž-kramer, zurich

Članki iz rubrike