Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 04.11.2019 17:21:27

CREME DE LA CREME... To so najresnejši kandidati za klop BAYERNA

vszi
Kdo so kandidati za izpraznjeno klop Bayerna.

Niko Kovač je danes že bivši, hkrati s slovesom hrvaškega stratega pa so se začela ugibanja o novem trenerju Bayerna. Hans-Dieter Flick naj bi bil namreč zgolj začasna rešitev oziroma dežurni gasilec, ki bo vodil tekmi proti Olympiacosu ter dortmundski Borussi. Kdo ve, če bo uspešen, bi lahko postal tudi trajnejša rešitev.

Na Säbener Strasse bodo v vsakem primeru prečesali borzo dela. Dobro obveščeni Bild piše, da je pri vrhu seznama želja trener Ajaxa Erik ten Hag, ki je bil pred leti že član trenerske ekipe Bayerna. A 49-letni Nizozemec ima pogodbo z amsterdamskim klubom vse do leta 2022, kar bi znalo predstavljati težavo.



Italijan Massimiliano Allegri je po drugi strani brez kluba, toda nekdanji trener Juventusa naj bi se spogledoval predvsem s selitvijo na Otok. Potem je tu tudi Ralf Rangnick, ki je danes šef športnega in razvojnega oddelka v Red Bullovi nogometni družini, a naj bi ga po nekaterih informacijah znova vleklo nazaj na klop.

Na zavodu za zaposlovanje sta tudi 70-letni Francoz Arsène Wenger, ki je brez kluba vse od slovesa od Arsenala v maju 2018, in pa njegov veliki rival Jose Mourinho, ki bojda v zadnjih mesecih pridno obiskuje tečaj nemščine.

Članki iz rubrike