kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

nu
nu
1 18.10.2019 20:19:23

Zvezdnikovo življenje v Barceloni bi težko bilo HUJŠE: PREČRTAL ga je kar Lionel Messi!

Jasno je, da pri Barceloni med igralci vlada velika konkurenca, prav tako pa je jasno, da imajo besede Lionela Messija v klubu ogromno težo.

Z malo pretiravanja bi lahko rekli, da si v določenem trenutku nepogrešljiv, že v naslednjem pa bi bilo najbrž bolje, da te sploh ni tam. Nekaj takega preživlja Ivan Rakitić, ki je bil še nedolgo tega zelo pomemben člen udarne enajsterice, toda v tej sezoni se mu je svet obrnil na glavo.

To je bilo pričakovati že po dogajanju v poletnem prestopnem roku, ko naj bi bil eden izmed tistih igralcev, ki bi morali zapustiti klub, da bi ta dobil prepotrebna sredstva za Neymarjev nakup. Te naj bi pomagal 'določiti' kar Messi.Do prestopa na koncu ni prišlo, trener Ernesto Valverde pa je Hrvata konkretno degradiral in ta ni niti blizu prvi postavi. Seveda se je po teh dogodkih močno spremenil odnos med Rakitićem in Messijem, kot tudi med Rakitićem in Valverdejem. Enaintridesetletnik se v Barceloni ne počuti več dobrodošlega, zato si želi v zimskem prestopnem roku zapustiti Camp Nou.

Na njegov naslov je prišlo kar nekaj ponudb, radi bi ga videli v Juventusu, zanj se zanima Inter, toda iz Francije prihajajo informacije, da ga zanima prestop v PSG. Bojda je že poklical Neymarja in ga vprašal o življenju v Parizu. Poleg tega mu nesramno bogati Parižani lahko ponudijo še boljšo pogodbo, kot jo ima trenutno v Barceloni, in triletno pogodbo, ki si jo tako zelo želi, da bi imel bolj miren zadnji del kariere.

rakitic
Reuters

Članki iz rubrike