Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 18.10.2019 17:40:05

Je ODTAVAL neznano kam??? HUH, na srečo je vse v redu, član slovenskega prvoligaša JE ŽIV IN ZDRAV!

Jurij Kodrun
Domžalčani so v tem tednu dobili zadnjo kadrovsko okrepitev.

Pridružil se jim je 19-letni jamajški reprezentant Kaheem Parris, s katerim so se za sodelovanje dogovorili že konec avgusta. Napadalno usmerjeni vezist bo imel v rumeni družini status posojenega nogometaša, Domžalčani pa ga bodo po koncu sezone lahko odkupili.


Njegovo selitev v Slovenijo pa so zaznamovale številne težave. Najprej je dober mesec in pol trajalo, da je uredil potrebne dokumente za bivanje in igranje nogometa v naši državi, potem pa se mu je zgodilo še nekaj, česar ni pričakoval nihče.

Pot od Jamajke do Domžal je trajala dlje od pričakovanj, verjetno pa si jo bo zapomnil za vse življenje. "Pot je bila zares dolga. Iz Jamajke sem se sprva odpravil v New York, nato proti Rusiji, zelo zanimivo pa je bilo predvsem v Moskvi, saj sem zaradi napačne nastavitve ure zamudil letalo, ki bi me pripeljalo neposredno do Ljubljane. Posledično sem ostal na letališču nekaj več časa, nato sem moral leteti v Prago, iz nje v Zagreb ter nato s klubskim prevozom do Domžal," je nepozabno popotovanje za klubsko spletno stran Parris opisal z nasmeškom na obrazu, nato pa pristavil: "O Sloveniji sem slišal veliko dobrega, zato verjamem, da s prilagajanjem na novo okolje ne bom imel večjih težav.'' Verjetno lahko z veliko gotovostjo dodamo, da nikakor ne bo imel večjih težav, kot jih je imel pred prihodom v deželico na sončni strani Alp ...

Članki iz rubrike