franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 17.10.2019 17:36:44

Gascoigna oprostili domnevnega spolnega napada

Paul Gascoigne
Reuters
Nekdanji angleški nogometni reprezentant Paul Gascoigne je danes sedel na zatožno klop zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja, ko naj bi avgusta na vlaku brez privolitve poljubil neko žensko. Porota na sodišču v Teessidu je nekdanjega zvezdnika Newcastle Uniteda, Tottenhama in Lazia oprostila vseh obtožb.

Dvainpetdesetletnik je na sodišču zanikal, da je spolno napadel žensko. Trdil je, da je poskušal žensko le ohrabriti, saj jo je v resnici napadal neki drugi potnik. Njegovi odvetniki so v torek porotnikom predali dokumente s fotografijami, s katerimi so dokazovali, da je Gascoigne v preteklosti poljubljal druge nogometaše in celo princeso Diano.

Gascoigne je predložil svoje dokaze in pojasnil, da sta si dve ženski želeli fotografirati z njim, neki moški pa je zaklical: "Ne želiš si fotografije z njo, debela in grda je."



Nekdanjemu nogometašu je bilo ob teh besedah hudo za žensko, saj so ga, ko je igral nogomet, večkrat klicali "debeli ničvrednež". Gascoigne je za tem sedel ob žensko in ji dejal: "Poslušaj, nisi debela in grda, lepa si od znotraj." Potem jo je na hitro poljubil, je sodišču obrazložil "Gazza".

Tožilstvo je sicer trdilo, da je Gascoigne na vlaku razgrajal, potnikom ponujal alkoholne pijače, nato pa se je poskušal usesti na potnico, ki se mu je izmikala, ji prijel obraz in ji "dal moker poljub na usta". Potnica naj bi bila nad njegovim dejanjem šokirana in pretresena, je dejal tožilec William Mousley.

Članki iz rubrike