1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 17.10.2019 15:32:13

NORO, a tudi to je nogomet: Veliki zvezdnik SE PONUJA Manchester Unitedu!

Reuters
Pri Manchester Unitedu skoraj nič ni tako, kot bi moralo biti.

Slabi rezultati se vrstijo iz tedna v teden, morala je močno načeta, prav tako pa je na udaru tudi služba trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja.

V klubu upajo, da bodo pozimi uspeli nekoliko okrepiti zasedbo, zanimivo pa je, da se jim je en nogometaš ponudil kar sam. Ne gre kar za neko 'levo' nogometno ime, temveč za igralca, ki ima pri 30 letih za sabo številne pomembne tekme na najvišji ravni, na katerih je dosegel tudi veliko (zelo pomembnih) zadetkov. Doslej je sicer igral zgolj za en klub, v katerem pa ni več v ospredju.

Gre za Thomasa Müllerja, ki je v dresu Bayerna zbral že 495 nastopov, zanj zabil 186 golov in prispeval še 171 podaj. Ob tem nikakor ne smemo spregledati niti dejstva, da je za nemško izbrano vrsto odigral 100 tekem in zabil 38 golov.

Pri angleškem Daily Mailu so izvedeli, da so nogometaševi zastopniki rdeče vrage (na skrivaj!) obvestili o tem, da je Müller dosegljiv v zimskem prestopnem roku. V preteklosti se je že govorilo o tem, da bi lahko odšel na Old Trafford, to je bilo v času, ko je United vodil Louis van Gaal. Toda vragi takrat niso bili pripravljeni plačati visoke odškodnine in je vse padlo v vodo, ali bo zdaj drugače?

Dejstvo je, da Müller želi zapustitl Allianz Areno, saj pod vodstvom trenerja Nika Kovača dobiva le drobtinice. V tekoči sezoni je v desetih nastopih na igrišču preživel vsega 450 minut, veselil pa se je zgolj enega gola, v ligi prvakov je v polno meril v obračunu z beograjsko Crveno zvezdo. Seveda je to veliko premalo za nogometaša njegovega kova.

muller

Članki iz rubrike