Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.10.2019 15:43:32

BOMBA IZ ŠPANIJE! Velika okrepitev za OBLAKOV Atletico, prihaja ZVEZDNIK PSG!

Reuters
Atleticu Jana Oblaka se obeta izjemna okrepitev.

Že ptički na veji čivkajo, da je obramba močnejša stran madridskega Atletica. V osmih krogih španskega prvenstva je Jan oblak prejel le štiri zadetke. Problem je na drugi strani igrišča, colchonerosi so do zdaj zabili le 7 golov, kar je zelo malo v primerjavi z Barcelono (20) in mestnim tekmecem Realom (16).

Diego Costa in Alvaro Morata, ki naj bi bila zadolžena za doseganje zadetkov, sta se za zdaj med strelce vpisala le po enkrat. V tej luči ne čudi, da se je Diego Simeone začel ozirati za drugimi rešitvami. Našel naj bi jo na pariškem Parku princev. Če gre namreč verjeti zapisom francoskega portala le10sport.com, se bo poleti v Madrid preselil Edinson Cavani. Urugvajcu se poleti izteče pogodba, zato bi na Wando Metropolitano prišel kot prost igralec.



Obstaja celo možnost, da se bo Cavani v Madrid preselil že pozimi. PSG si namreč želi zaslužiti vsaj nekaj ob morebitnem prestopu, veliko pa naj bi bilo pri tem odvisno od tega, ali se bo Atletico pred tem uspel znebiti Diega Coste.

Čeprav je že dodobra zakorakal na napačno stran tridesetih, bi bil Cavani brez dvoma velika okrepitev za napad Atletica. Urugvajci so bili v Atleticu pogosto zgodba v uspehu, v rdeče-belem dresu so skozi leta velik pečat pustili Diego Godin, Diego Forlan, Jose Gimenez ...

Članki iz rubrike