pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
0 07.10.2019 19:53:26

VELIKO PRESENEČENJE! Potopljeni Milan se bo reševal s trenerjem, ki je POD POGODBO Z INTERJEM!

Pri Milanu so se odločili za drastično potezo.

Rdeče-črni tudi nove sezone niso začeli po željah, in čeprav so nazadnje komajda premagali Genoa, ta zmaga z ogromno mero sreče ni zadovoljila nikogar. predstava je bila spet slaba in je padla na zdaj že velik kup podobno neprepričljivih nastopov, kar je klubsko vodstvo pripravilo do sprememb. Kot poročajo najbolje obveščeni italijanski mediji, je trener Marco Giampaolo že zgodovina, še preden se je zares dobro usedel na klop nekdanjega velikana. 

No, namesto švicarskega strokovnjaka pa prihaja kar ugleden italijanski strateg Luciano Sapelletti. Vse lepo in prav, če ne bi ta strokovnjak imel sklenjene pogodbe do leta 2021. In to, verjeli ali ne, z Interjem. Da, z gorečim mestnim tekmecem. Vodil ga je donedavnega, in ker se niso razšli sporazumno, je pogodba ostala. Zdaj pa jo mora Spalletti najprej razrešiti in prekiniti, preden podpiše novo z Milanom. Pri Interju mu verjetno ne bodo delali težav, pravijo italijanski mediji. 

Na eni strani so več kot zadovoljni s svojim zdajšnjim trenerjem Antoniom Contejem. Na drugi strani pa imajo verjetno občutek, da temu Milanu ne more pomagati nihče ... 

Članki iz rubrike