Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.10.2019 13:35:02

TAKO RONALDO sprejme, da je soigralec NAJBOLJŠI! Dybala navdušil, Cristiano mu je NAREDIL TOLE! (video)

Profimedia
Cristiano Ronaldo se je spravil v središče pozornosti.

Nedeljski večer je prinesel veliki obračun Interja in Juventusa, ki so ga z 2:1 dobili gostje iz Torina, serijski italijanski prvaki. Cristiano Ronaldo ni igral slabo (en gol so mu razveljavili zaradi minimalnega ofsajda, enkrat je bil za las nenatančen, enkrat je sijajno posredoval Samir Handanović), toda glavno vlogo sta imela strelca obeh zadetkov, argentinska rojaka Paulo Dybala in Gonzalo Higuain. Predvsem prvi je navdušil s predstavo in so ga enoglasno izbrali za igralca tekme.

Dyabala je bil poleti na izstopnih vratih Juventusa, a ni želel oditi - odločil se je ostati in se boriti za svoj prostor, kar mu za zdaj uspeva odlično. A če se je v preteklosti govorilo, da ga je izrinil Cristiano Ronaldo in da nimata najboljšega odnosa, se je tokrat pokazalo vse kaj drugega. Ronaldo, ki so mu mnogi pogosto očitali, da slabo sprejme, kadar je v glavni vlogi kateri od soigralcev, se je tokrat izkazal z nečim povsem drugačnim. 

Ko je Dybala v živo dajal intervju in je Ronaldo šel mimo, se je Portugalec ustavil in na presenečenje vseh z nasmeškom na obrazu ... poljubil soigralca. Da, prav ste prebrali. In tudi če niste prav prebrali, si lahko pogledate spodaj. Oziroma, če vam videa ne prikaže, ga najdete na tej povezavi.  

Članki iz rubrike