pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
5 07.10.2019 18:39:59

To je SRAMOTA! Poglejte, RONALDO pa se je držal za 'TIČA' in sodniku kričal, ali mu ... (foto)

Profimedia
Mateu Lahoz je v tem trenutku ena najbolj osovraženih oseb v Barceloni.

Španski sodnik Mateu Lahoz se že nekaj časa spopada z očitki, da je naklonjen madridskemu Realu. Posledično naj bi bil njegov kriterij na tekmah, na katerih igra Real, zelo naklonjen Madridčanom, ko sodi na tekmah Barcelone, pa je zadeva popolnoma drugačna.

Večkrat naj bi že grobo oškodoval Katalonce, kar nekaj spornih trenutkov naj bi se zgodilo tudi na nedeljski tekmi med Barcelono in Sevillo. Lahoz je bil na stadionu Camp Nou glavni sodnik, nase pa opozoril predvsem z dogajanjem ob koncu tekme. Nekaj minut pred zadnjim sodniškim žvižgom je najprej strogo izključil domačega branilca, nato pa še Ousmaneja Dembeleja, ki mu je očital, da je zelo zelo slab sodnik.

Te besede so bile dovolj, da mlademu francoskemu nogometašu pokazal rdeči karton, a v preteklosti se je resnično zgodilo že nekaj precej hujšega. Ko je dres Reala nosil še Cristiano Ronaldo, je Portugalec v enem trenutku pogledal proti omenjenemu sodniku, se prijel za mednožje in izustil: "Mateu, ti je všeč, a?" Lahoz takrat ni kaznoval Ronalda, v nedeljo pa ni prav nič okleval in zvezdnika Barcelone poslal v slačilnico. Samo zato, ker igra za katalonsko ekipo? V Barceloni menijo, da vsekakor in da je to sramota. Ocenite sami ...

Galerija
Značke: lahoz, ronaldo

Članki iz rubrike