pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
2 18.09.2019 11:48:14

DRAMA - zvezdnik IZOBČEN zaradi ... MESSIJA! Nihče ne govori z njim, da ne bi ... NE BOSTE VERJELI!

Profimedia
Da, vpliv velikega Lionela Messija je resnično izjemen.

Znano je, da Mauro Icardi tudi tedaj, ko je bil v najboljši formi, ni igral za argentinsko reprezentanco. In povsem jasno je, da je razlog za to Messi. Icardi je seveda v zvezi z razvpito starleto Wando Nara, bivšo ženo in mati otrok še enega argentinskega nogometaša Maxija Lopeza. In ker je Icardi ne samo speljal Lopezu ženo, temveč se je pri tem tudi večkrat grozno obnašal, se je močno zameril Maxijevemu najboljšemu prijatelju - Messiju. 

In če ste mislili, da se zadeva tu konča ... ste se seveda motili. Kot piše sloviti in vedno dobro obveščeni L'Equipe, ima Icardi gromozanske težave tudi v svojem novem klubu. V Interju se je seveda sprl s klubskim vodstvom in so mu pokazali vrata, zatočišče je našel v PSG-ju, a tam praktično nihče noče govoriti z njim in so ga povsem izobčili iz slačilnice. Zakaj? V ekipi je nekaj Argentincev, njihov duhovni vodja je Angel Di Maria, na njegovo pobudo pa se Icardiju izogibajo. 

Kot piše L'Equipe, se nihče noče zameriti Messiju in ogroziti svoj vpoklic v argentinsko izbrano vrsto. Ker je Di Maria v zelo dobrih odnosih s še dvema velikima zvezdnikoma Edinsonom Cavanijem in Kylianom Mbappejem, pa je za uslugo prosil tudi njiju in tako Icardi praktično nima zaveznika, ki bi mu olajšal bivanje v ekipi. Ostane mu le Neymar, ki pa je tako ali tako izbočen iz drugih razlogov - L'Equipe je zato prepričan, da bodo Icardijeve težave kmalu ogromne.   

Značke: messi, icardi, psg

Članki iz rubrike