tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 02.09.2019 19:34:17

MEDENI TEDNI v Splitu! Hajduk po zmagi nad Dinamom pripravil novo DARILO navijačem! Prihaja …

Reuters
Splitski Hajduk je dobil odmevno okrepitev.

Ponos Dalmacije je minuli konec tedna na svojem Poljudu po štirih letih premagal zagrebški Dinamo in po štirih letih spet zasedel vrh v HNL. Splitski štadion je, mimogrede, bil razprodan, pokal je po šivih. V Splitu vlada evforija. Danes pa so navijači belih dobili novo darilo. Vrnil se je otrok kluba Filip Bradarić, ki prihaja na posojo iz italijanskega Cagliarija.

Vezist, ki je za prvo ekipo Hajduka odigral 48 tekem, nato pa zanj ni bilo več prostora, zaradi česar se je odpravil v Rijeko in tam zacvetel, je od Cagliarija izrecno zahteval, da ga pošljejo v Hajduk. Italijani so ga uslišali.

“To je res čustven trenutek zame. Po petih letih se vralčam domov. V moj Hajduk, v moj klub, v moje mesto. Tu sem naredil prve korake in moje srce je končno na pravem mestu. Hajduk sem ves čas spremljal in verjamem, da lahko pomagam tej ekipi. Verjamem tudi, da lahko skupaj naredimo velike stvari. Komaj čakam, da spet oblečem dres Hajduka,” je na klubski spletni strani povedal Bradarić.

Hrvaški mediji so poročali, da bi se lahko poleg njega na Poljud vrnil tudi Tino-Sven Sušić, vendar kot trenutno kaže, iz tega vendarle ne bo nič. Vseeno nov lep dan za navijače Hajduka.

Članki iz rubrike