nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
1 02.09.2019 19:34:17

MEDENI TEDNI v Splitu! Hajduk po zmagi nad Dinamom pripravil novo DARILO navijačem! Prihaja …

Reuters
Splitski Hajduk je dobil odmevno okrepitev.

Ponos Dalmacije je minuli konec tedna na svojem Poljudu po štirih letih premagal zagrebški Dinamo in po štirih letih spet zasedel vrh v HNL. Splitski štadion je, mimogrede, bil razprodan, pokal je po šivih. V Splitu vlada evforija. Danes pa so navijači belih dobili novo darilo. Vrnil se je otrok kluba Filip Bradarić, ki prihaja na posojo iz italijanskega Cagliarija.

Vezist, ki je za prvo ekipo Hajduka odigral 48 tekem, nato pa zanj ni bilo več prostora, zaradi česar se je odpravil v Rijeko in tam zacvetel, je od Cagliarija izrecno zahteval, da ga pošljejo v Hajduk. Italijani so ga uslišali.

“To je res čustven trenutek zame. Po petih letih se vralčam domov. V moj Hajduk, v moj klub, v moje mesto. Tu sem naredil prve korake in moje srce je končno na pravem mestu. Hajduk sem ves čas spremljal in verjamem, da lahko pomagam tej ekipi. Verjamem tudi, da lahko skupaj naredimo velike stvari. Komaj čakam, da spet oblečem dres Hajduka,” je na klubski spletni strani povedal Bradarić.

Hrvaški mediji so poročali, da bi se lahko poleg njega na Poljud vrnil tudi Tino-Sven Sušić, vendar kot trenutno kaže, iz tega vendarle ne bo nič. Vseeno nov lep dan za navijače Hajduka.

Članki iz rubrike