kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 02.09.2019 18:41:12

ZAPEČATENO! Zvezdnik slovenske lige sklenil BOGAT PRESTOP v tujino!

alesfevzer.com
Slovenija ima novega legionarja.

Kot smo poročali na naši spletni strani, bo Adam Gnezda Čerin zapustil Domžale in okrepil nemškega drugoligaša Nürnberg. Prestop so potrdili na spletni strani domžalskega kluba in razkrili, da je odškodnina, ki so jo prejeli za 20-letnega Idrijčana celo višja od milijona evrov.

»Adam je z nami prešel mnoge lepe in pa v zadnjem času manj lepe trenutke. S tem, ko je bil vpoklican v reprezentanco je dokazal, da je eden izmed največjih potencialov zvezne vrste v Sloveniji. Trenutno žal nismo v situaciji, ko bi lahko ponudbe, ki premorejo sedemmestne številke zavračali. Posledično smo pri tem morali popustiti, kljub temu, da je tale saga okrog njegovega prestopa trajal kar nekaj časa,« je v izjavi za javnost dejal športni direktor Domžal Matej Oražem in dodal: »V končni fazi si je Adam z odličnimi predstavami in odnosom do dela tale prestop zaslužil sam. Prepričan sem, da bo v Nemčiji uspešen. Nürnberg je za takšnega nogometaša odlična priložnost, saj gre za klub, ki spada med elito. Trenutno sicer nastopajo v drugoligaškem tekmovanju, vendar imajo velike načrte in prepričan sem, da jim bo po novem tudi z Adamovo pomočjo, v kratkem tudi uspelo. Zanj je v tem trenutku pomembno da igra. To mu bo omogočeno, posledično pa bo višji tudi del odškodnine, ki je še tretjič v poletnem prestopnem roku presegla milijon evrov.«

Oražem je še izrazil prepričanje, da se bo z mladimi upi, kot so Žiga Repas, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, in vsemi izkušenejšimi domžalskimi aduti že kmalu popravilo tudi stanje na lestvici rumenih. Trenutno so zabetonirani na zadnjem mestu PLTS.

Članki iz rubrike