nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
1 02.09.2019 18:41:12

ZAPEČATENO! Zvezdnik slovenske lige sklenil BOGAT PRESTOP v tujino!

alesfevzer.com
Slovenija ima novega legionarja.

Kot smo poročali na naši spletni strani, bo Adam Gnezda Čerin zapustil Domžale in okrepil nemškega drugoligaša Nürnberg. Prestop so potrdili na spletni strani domžalskega kluba in razkrili, da je odškodnina, ki so jo prejeli za 20-letnega Idrijčana celo višja od milijona evrov.

»Adam je z nami prešel mnoge lepe in pa v zadnjem času manj lepe trenutke. S tem, ko je bil vpoklican v reprezentanco je dokazal, da je eden izmed največjih potencialov zvezne vrste v Sloveniji. Trenutno žal nismo v situaciji, ko bi lahko ponudbe, ki premorejo sedemmestne številke zavračali. Posledično smo pri tem morali popustiti, kljub temu, da je tale saga okrog njegovega prestopa trajal kar nekaj časa,« je v izjavi za javnost dejal športni direktor Domžal Matej Oražem in dodal: »V končni fazi si je Adam z odličnimi predstavami in odnosom do dela tale prestop zaslužil sam. Prepričan sem, da bo v Nemčiji uspešen. Nürnberg je za takšnega nogometaša odlična priložnost, saj gre za klub, ki spada med elito. Trenutno sicer nastopajo v drugoligaškem tekmovanju, vendar imajo velike načrte in prepričan sem, da jim bo po novem tudi z Adamovo pomočjo, v kratkem tudi uspelo. Zanj je v tem trenutku pomembno da igra. To mu bo omogočeno, posledično pa bo višji tudi del odškodnine, ki je še tretjič v poletnem prestopnem roku presegla milijon evrov.«

Oražem je še izrazil prepričanje, da se bo z mladimi upi, kot so Žiga Repas, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, in vsemi izkušenejšimi domžalskimi aduti že kmalu popravilo tudi stanje na lestvici rumenih. Trenutno so zabetonirani na zadnjem mestu PLTS.

Članki iz rubrike