miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

Domen Kumer Svet24.si

Domen Kumer še ni prebolel izgube, izdal pa je ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

Frančiška Ćetković Svet24.si

Predsednica sindikata upokojencev: »To se pravi, ...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

ksenija jan Njena.si

Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat

ue
ue
2 02.09.2019 16:18:10

NE BOSTE VERJELI, kdo je bil čisto sam na igrišču uro pred TRENINGOM REPREZENTANCE!!! Strele, temni oblaki, naliv in ON! (video)

Danes se je zbrala slovenska nogometna reprezentanca.

V svoji bazi na Brdu pri Kranju začenja operacijo Poljska in Izrael, to sta naslednja tekmeca v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, obe srečanji bo Slovenija odigrala v Stožicah.

Selektor Matjaž Kek bo s svojimi varovanci popoldan opravil prvi trening. Vreme ni naklonjeno nogometašem, na Brdu besni nevihta, švigajo strele, grmi, močno pada. Že več kot uro pred začetkom treninga pa je bilo na praznem igrišču mogoče opaziti človeško postavo. Veste, kdo je bil tam?

Med hudim nalivom se je tam sprehajal nihče drug kot Igor Benedejčič. Neuničljivi pomočnik selektorja Keka, ki ga je na začetku prejšnjega cikla, ob pripravah za preizkušnjo z Avstrijo zadela možganska kap, je med hudim nalivom prišel tja, da preveri, kakšno je igrišče.

Pogled, ob katerem se naježi koža, če vemo, da so od kapi minili trije meseci. Klobuk dol Benedejčiču, ki si je sam ves čas želel čim prej vrniti na svoje delovno mesto.

Članki iz rubrike