nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

ue
ue
2 02.09.2019 16:18:10

NE BOSTE VERJELI, kdo je bil čisto sam na igrišču uro pred TRENINGOM REPREZENTANCE!!! Strele, temni oblaki, naliv in ON! (video)

Danes se je zbrala slovenska nogometna reprezentanca.

V svoji bazi na Brdu pri Kranju začenja operacijo Poljska in Izrael, to sta naslednja tekmeca v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, obe srečanji bo Slovenija odigrala v Stožicah.

Selektor Matjaž Kek bo s svojimi varovanci popoldan opravil prvi trening. Vreme ni naklonjeno nogometašem, na Brdu besni nevihta, švigajo strele, grmi, močno pada. Že več kot uro pred začetkom treninga pa je bilo na praznem igrišču mogoče opaziti človeško postavo. Veste, kdo je bil tam?

Med hudim nalivom se je tam sprehajal nihče drug kot Igor Benedejčič. Neuničljivi pomočnik selektorja Keka, ki ga je na začetku prejšnjega cikla, ob pripravah za preizkušnjo z Avstrijo zadela možganska kap, je med hudim nalivom prišel tja, da preveri, kakšno je igrišče.

Pogled, ob katerem se naježi koža, če vemo, da so od kapi minili trije meseci. Klobuk dol Benedejčiču, ki si je sam ves čas želel čim prej vrniti na svoje delovno mesto.

Članki iz rubrike