Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2019 19:03:38
Deli članek:

V Angliji bo jutri KONEC PRESTOPNEGA ROKA: Velikana se BOSTA RAZTRGALA v boju za OKREPITVE!

Reuters

Pri Manchester Unitedu se na vse pretege trudijo, da bi se pred koncem prestopnega roka dodatno okrepili.

V vodo je padla možnost, da bi na Old Trafford prišel Paulo Dybala, zato so se obrnili proti naslednjemu kandidatu. Njihova želja je, da bi do jutri v svoje vrste zvabili Christiana Eriksena. Vezist Tottenhama v šestih letih pri londonskem klubu ni osvojil nobene lovorike, zato si želi zamenjati okolje in oditi nekam, kjer bi imel za to več možnosti.

Manchester United v njem vidi igralca, ki bi se odlično vklopil v moštvo, toda zdi se, da bi 27-letni Danec, ki mu pogodba s Tottenhamom poteče naslednje poletje, še najraje zapustil Anglijo. Zanj se potegujeta tudi madridski Real in PSG, zato bo zanimivo videti, kje bo končal. Njegova odkupna vrednost pa naj bi znašala okoli 70 milijonov evrov.

Prav njegov morebitni odhod pa je odgovorne pri Tottenhamu prislil v to, da poiščejo ustrezno zamenjavo. Zdaj so oni odločeni, da dobijo Dybalo, če v nameri uspejo, bi bila to prava mala senzacija. A tudi to se bo težko zgodilo, Argentincu naj bi bila sicer zanimiva zamisel, da bi delal pod vodstvom rojaka Mauricia Pochettina, toda njegova plača bi utegnila biti prevelik zalogaj za Londončane. Zahteval naj bi okoli 330 tisoč evrov tedensko, kar je več od kapetana Harryja Kana. Še vedno pa je v ozadju tudi možnost, da pride Argentinec Giovani Lo Celso, sicer član Betisa, s katerim se Tottenham nikakor ne more dogovoriti glede višine odškodnine.

Reuters