favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 07.08.2019 18:56:17

TOLE je postava Maribora za Rosenborg: Darko Milanič je opravil SEDEM SPREMEMB!

Grega Wernig
Ob 20.15 se bo v Ljudskem vrtu začela prva tekma tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Mariborom in Rosenborgom.

Vijoličasti so generalko pred spopadom z norveškim prvakom v soboto odigrali v Fazeneriji, kjer so se z Muro razšli brez zmagovalca. Potem ko je bila Mura boljši tekmec v prvem polčasu, so Mariborčani v drugem pokazali svojo moč, tako da je bil rezultat 1:1 povsem pravičen.

Današnje srečanje bo seveda povsem drugačno, v igri je ogromno, boljši iz obračuna med slovenskim in norveškim prvakom bo napredoval v zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov. Na zadnji stopnici pred nogometnim rajem se bo pomeril z zmagovalcem dvoboja med zagrebškim Dinamom in Ferencvarošem. Po prvih 90 minutah pa bolje kaže madžarskemu prvaku, ki je sinoči v Zagrebu iztržili remi, bilo je 1:1. Za goste je vseh 90 minut odigral tudi nekdanji branilec Domžal Miha Blažič, ki je bil po srečanju precej boljše volje od kolega na drugi strani Petra Stojanovića. Tudi bivši član Maribora je bil na igrišču od prvega do zadnjega sodnikovega žvižga.



No, Mariborčani bodo v nocojšnje srečanje krenili s postavo, v kateri je v primerjavi z Muro pričakovano prišlo do sedmih sprememb. Rajčević, Klinar, Cretu, Kramarič, Požeg Vancaš, Mešanović in Mulahusejnović so svoje mesto na igrišču prepustili Ivkoviću, Vilerju, Vrhovcu, Hotiću, Kronavetru, Kotniku in Tavaresu, tako da se postava slovenskega prvaka glasi takole: Pirić, Milec, Ivković, Peričić, Viler, Pihler, Vrhovec, Hotić, Kronaveter, Kotnik, Tavares. Na klopi bodo na priložnost čakali: Handanović, Rajčević, Klinar, Ogrinec, Kramarič, Požeg Vancaš, Mulahusejnović.

Na nocojšnjem srečanju bo pravico delil 30-letni francoski sodnik Francois Letexier.

Članki iz rubrike