bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
1 27.06.2019 08:47:35

Strah, da bi MESSI POSTAL PIJANEC! Nore obtožbe in še bolj NOR PREOBRAT, ki je osramotil avtorja!

Profimedia
Prav neverjetno, v kaj se je spustil nekdanji nogometaš Barcelone Aleksander Hleb.

38-letni beloruski nogometaš je nastopil v oddaji ene od domačih televizij in tam na veliko streljal razna razkritja in razne obtožbe. Kdo ve, morda misleč, da jih nihče ne bo prevedel in da ne bodo prišle v tuje medije. Tako je med drugim zelo dramatično opisal dogajanje pri Barceloni, ki naj bi leta 2008 privedlo do prodaje Ronaldinha. "Ronaldinho in Deco, tedanja prva zvezdnika ekipa, sta znala hoditi na treninge v zelo slabem stanju," pravi Hleb. 

In gre še precej dlje: "Enkrat sta prišla povsem pijana. Ne zgolj z mačkom, čisto zares pijana, očitno neposredno z zabave. Povsem smo bili šokirani," je poudaril Belorus, ob tem pa razkril, da se je Barcelona odločila prodati Ronaldinha zaradi teh pohodov in zaradi njegovega vpliva na okolico. Posebej na enega nogometaša. "Barca je Ronaldinha bolj kot zaradi njegovih težav prodala zato, da ne bi v pijančevanje potegnil Messija. Zdelo se je, da že slabo vpliva na tedaj zelo mladega Argentinca, zato so želeli preprečiti nadaljnji vpliv," pravi Hleb. 

A kot je danes to v navadi, so stvari hitro zaokrožile. Izjave je nekdo prevedel v španščino, hitro so prišle v osrednje španske medije in udarile so na naslovnicah. Toda, vse lepo in prav, če ne bi bilo kar nekaj zadev takih, ki se ne ujemajo povsem. No, ne ujemajo se sploh. Malce boljši poznavalci so tako hitro poudarili, da Hleb ni niti enkrat  karieri treniral z Decom in Ronaldinhem. Niti enkrat. Pa ne samo to, stvar je še precej bolj zanimiva. 

Barcelona je Deca prodala Chelseaju junija leta 2008, na začetku julija leta 2008 pa je Ronaldinha prodala Milanu. Pozneje istega meseca, torej julija leta 2008, je v klub prišel Hleb, ki se z omenjenima velikim zvezdnikoma nikoli ni niti srečal. Kaj šele da bi od blizu videl, kakšna sta prihajala na treninge in kako sta vplivala na Messija. Očitno nekaj preveč bujne domišljije in nekaj prevelika želja zablesteti na domači televiziji. Ali pač ...  

Članki iz rubrike