Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.06.2019 20:07:25

Iranski Messi se je ODZVAL! Ne nasedajte lažem, TO JE MOJA RESNICA

V teh dneh je po vsem svetu močno odmevala novica, kako Messijev dvojnik Reza Parastesh iz Irana izkorišča dekleta, ki se mu misleč, da imajo opravka s pravim nogometnim zvezdnikom, predajajo. V dveh letih jih naj bi v posteljo spravil 23.

Pretkani Iranec naj bi imel zdaj resne težave s policijo, saj naj bi eno od deklet spoznalo prevaro.

"Novica, ki se je začela širiti v muslimanskih državah, potem pa zaokrožila po vsem svetu, je laž. Katastrofa. Zaradi te objave zdaj vsi nadlegujejo mene. Tudi moja družina. To vse vpliva name," je hitel pojasnjevati Parastesh. Občasni maneken v Teheranu je na družbenem omrežju Instagram objavil video, v katerem poziva ljudi, naj ne verjamejo tem objavam. "Če bi bilo to res, bi me policija že priprla. Verjetno bi že bil v zaporu. Boril se bom in naredil vse, kar je v moji moči, da bom opral svoje ime."



Iranec je postal slaven, ko mu je oče nekega dne dejal, naj si obleče Messijev dres. Potem si je ostrigel lase in pustil brado ter izkoristil svojo podobnost z argentinskim zvezdnikom. Od takrat dalje se okoli njega na ulici drenja ogromno mimoidočih, ki se želijo z njim fotografirati. Med lanskim svetovnim prvenstvom se je pojavil tudi v Rusiji, kjer so se z njim fotografirali ruski policisti. Vse to je res in simpatično. Parastesh tega ne zanika, izkoriščanje deklet za seks pač.

Članki iz rubrike