andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 08.06.2019 12:28:26

Inter se ga ŽELI ZNEBITI in zdaj je dobil NORO PONUDBO!

Profimedia
Novi trener Interja Antonio Conte se želi znebiti Maura Icardija.

Čeprav je Argentincu bivši trener Luciano Spalletti za kazen vzel kapetanski trak in ga dal Samirju Handanoviću, bi Argentinec rad ostal v Interju. Vendar je tudi novi trener Antonio Conte odločen, da ga ne potrebuje.

Še več, v napadalni liniji želi videti Edina Džeka. Zanj je ponudil 13 milijonov evrov in še enega mladega nogometaša. Toda tu so se stvari nekoliko zapletle, pri Romi so namreč bosansko-hercegovskega reprezentanta ocenili na 20 milijonov evrov.

In zdaj se je zgodil nov zasuk. Pri Interju želijo v posel vključiti Maura Icardija, kar bi pomenilo, da bi v tem primeru morala Roma plačati še nekaj denarja, saj želi Inter z njegovo prodajo zaslužiti 80 milijionov evrov.



Pri Gazzetti dello Sport so prepričani, da tudi to ne bo mogoče, saj je Roma z neuvrstitvijo v ligo prvakov ostala brez 70 miljonov evrov. Tu je še minus, ki naj bi znašal 24 milijonov evrov, zato bo klub moral igralcem konkretno znižati plače.

Icardijevi letni prejemki znašajo sedem milijonov evrov in tudi to bi znala biti velika ovira. No, v Gazzetti dello Sport pravijo, da pri Romi niso obupali, skovali so nov načrt, po katerem bi Interju za Icardija ponudili celo tri igralce. Poleg Džeka še Stephena El Shaarawyja in Aleksandra Kolarova.

Čeprav je Icardi odličen napadalec, ga bo Inter zelo težko prodal za ceno, ki jo je prilepil nanj. Dejstvo je, da ga zaradi njegove muhavosti zunaj igrišča praktično nihče noče videti v svoji slačilnici.

Članki iz rubrike