profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 08.06.2019 11:39:53

Po HAZARDU bo Chelsea zapustil tudi ON: V klubu razmišljajo, KAKO NAPREJ!

Reuters
Eden Hazard je preteklost Chelseaja, Belgijec bo kariero nadaljeval v Realu.

Od kluba, ki je sezono končal z zmago v ligi Europa, pa bi se v naslednjem tednu utegnil posloviti še en pomemben člen, in sicer nihče drug kot trener Maurizio Sarri. Slednj se je v petek sestal s predstavniki Juventusa.

Nedolgo tega se je govorilo o tem, da najbrž ne bo šel k italijanskemu prvaku, ker je problem predstavljala odškodnina, ki bi jo črno-beli morali plačati zanj. Toda iz Anlgije prihajajo informacije, da so se stvari spremenile, Roman Abramovič naj ne bi imel prav nič proti Sarrijevemu odhodu.



Še več, dejal naj bi, da ima Sarri pri tem povsem proste roke. V Juventusu so mu pripravljeni ponuditi triletno pogodbo. Če bo 60-letni Italijan resnično odšel, bodo Londončani poleti spet pripeljali novega stratega. Če bo njihova pritožba zoper kazen, po kateri v dveh prestopnih rokih ne smejo kupovati igralcev, zavrnjena, bo to verjetno tudi edini posel, ki ga bodo poleti lahko speljali.

Pri The Guardianu so prepričani, da je Frank Lampard prvi favorit, da bi postal trener Chelseaja. Legendarni nogometaš Trenutno sedi na klopi Derby Countyja. Poleg njega pa se kot možni kandidati omenjajo še Massimiliano Allegri, Nuno Espirito Santo, Javi Garcia in Laurent Blanc.

Članki iz rubrike