franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 01.06.2019 19:26:57

VZNEMIRLJIVI POSNETKI grozljive prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil Jose Antonio Reyes

sn
Nekdanji nogometaš Seville, Arsenala in tudi obeh madridskih klubov je umrl danes dopoldne v hudi prometni nesreči na avtocesti med Sevillo in Utrero, njegovim rojstnim mestom.

Reyes je s svojim Mercedesom Brabus S550, ki ima 380 konjskih moči, zletel iz ceste približno 20 minut pred poldnevom. Vračal se je iz mesta Almedraleje, kjer je imel trening z ekipo Extramadura. Vozil je kar 200 kilometrov na uro, avtomobil pa je po nesreči povsem zgorel. Mercedes je takoj zagorel, v avtomobilu pa sta bila tudi njegova sorodnika Jonathan Reyes in Juan Manuel Calderon - prvi je tudi umrl, drugi je hudo ranjen.

reyes avto 3
sn


Voznik Jose Antonio in Jonathan, ki je sedel za njim, sta umrla na mestu nesreče, Juan Manuel pa je iz sovoznikovega sedeža uspel splezati iz gorečega avtomobila. Utrpel je 60-odstotne opekline. Prepeljali so ga v bolnišnico v Sevillo, njegovo stanje pa je še vedno zelo resno.

Mestni svet Utrere je razglasil dva dni žalovanja, vse zastave bodo spuščene na pol droga. "Zaprepaden sem ob tej žalostni novici. Življenje je izgubil mlad človek z družino," je dejal župan Utrere Jose Maria Villalobos. Predsednik nogometnega kluba Sevilla Jose Castro pa je sporočil, da bo krsta s preminulim nogometašem jutri med 16. in 21. uro na stadionu Sanchez Pizjuan - za vse, ki bi se od Reyesa želeli posloviti.

reyes avto 2
sn

Članki iz rubrike