roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.06.2019 13:40:03

NEIZMERNA ŽALOST je zajel Španijo. Ravno na dan finala lige prvakov je nogometni svet PRETRESLA SMRT Joseja Antonia Reyesa

Dan se ne bi mogel začeti bolj grozno. Zapustil nas je Jose Antonio Reyes, je danes sporočila Sevilla.

In v nadaljevanju pretresljivega spročila: "Reyes je umrl v prometni nesreči. Počivaj v miru." Nogometaš je v 35. letu starosti umrl v domačem kraju Utreri. Do nesreče je prišlo opoldne, na avtocesti blizu Seville. Avto, v katerem je sedel Reyes, je pri veliki hitrosti zdrsnil s ceste in nato še zagorel. V času nesreče sta v avtu bili še dve osebi. Ena je umrla, druga je hudo poškodovana.

Igralska kariera nekdanjega člana londonskega Arsenala, Seville, madridskega Reala in mestnega tekmeca Atletica, kakopak tudi španske izbrane vrste, se je počasi zaključevala. V izdihljajih igralske poti je igral za drugoligaša Extramaduro, pred tem se je preizkušal tudi na Kitajskem.



Reyes je sicer kariero začel v Sevilli, to je njegov matični klub. Zanjo je debitiral s 16 leti, s tem je postal najmlajši debitant. Leta 2004 se je preselil na Otok in postal član znamenite Arsenalove ekipe, potem se je selil. Pomembnejše je bilo še poglavje v zdajšnjem klubu Jana Oblaka, v madridskem Atleticu. Tam je odigral ključno vlogo pri dveh naslovih lige Europa (2010 in 2012). Prav ta naslov je trikrat prinesel še svoji Sevilli, ko se je vrnil na domače dvorišče.

V zadnjem času se je govorilo, da se bo vrnil k Arsenalu, kjer bi postal pomočnik trenerju Unaiju Emeryju, pod njegovim vodstvom je igral v Sevilli.

Značke: španija, smrt, reyes

Članki iz rubrike