902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Anastasija Jović Njena.si

POP TV preseneti z novo voditeljico

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.06.2019 12:34:57

Sinoči PRVI INCIDENT v Madridu, zaiskrilo se je med policijo in navijači Tottenhama (FOTO in VIDEO)

Angleški navijači, v večini primerov kar združeni Liverpoolovi in Tottenhamovi, so bolj ali manj vzorni, prizori iz Madrida pred nocojšnjim finalom lige prvakov so prekrasni. Vendar ...

Povsem brez incidentov vendarle ni šlo. Okoli 100 tisoč angleških navijačev na ulicah enega mesta pač močno povečuje stopnjo tveganja, če pa k temu prištejemo še ogromno španskih policistov, ni nobeno presenečenje, če zavre kri. Še posebej v večernih urah, ko po navijaških grlih steče že ogromno hmeljevega napitka.

Kot poročajo otoški mediji, se je sinoči skupina londonskih navijačev nahajala v enem od madridskih restavracij, v nekem trenutku pa je vstopila španska policija. Če gre verjeti medijem, navijači dotlej niso počeli ničesar, kar ne bi smeli. Težav torej naj ne bi bilo, vzdušje je bilo celo mirno, predvsem pa prijetno.

Težava je pravzaprav nastala pred lokalom, saj je eden od Angležev na ulici pil svojo pijačo, policist pa ga je udaril s pendrekom. Možje postave so po tem dogodku začeli maltretirati vse navijače Tottenhama, eden med njimi je imel celo v naročju osemletnega otroka. Glavni incident se je zgodil v prej omenjeni restavraciji 'Cafe and Tapas' v bližini glavnega madridskega trga Puerta del Sol.

tottenham policija


"Smejali smo se in zabavali. Vse je bilo v barvah Tottenhama, skratka vse super. Kar naenkrat sta se pojavila dva policista in se je začelo. Bum, Bum, začelo je udarjati s pendreki po stolih," je razlagal eden od navijačev, drugi pa je dodal: "Je**š ppansko policijo. Restavracija je bila polna navijačev Tottenhama. Interventna policija je priletela not in začela udarjati kar vsepovprek. Nismo delili nobenih težav."

Če bo ostalo le pri tem, to ne bo skazilo celotne slike, ta pa je vseeno sijajna. Madrid v rdečih in modrih barvah je danes nogometna prestolnica sveta in pravi festival nogometa. Finalna tekma na stadionu Wanda Metropolitano se bo začela ob 21. uri.

Članki iz rubrike