902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.06.2019 15:20:06

REVOLUCIONAR Pochettino Uefi predlagal, ta je potrdila: Na nocojšnjem finalu LP že velja novo pravilo

Profimedia
Trener Tottenhama se je na Uefo obrnil z zanimivim predlogom.

Argentinski strokovnjak je razmišljal o veličastni fotografiji pred začetkom finala lige prvakov, ki za marsikaterega nogometaša pomeni vrhunec kariere. A na najpomembnejši, zgodovinski fotografiji ekipe pred začetkom tekme je le enajst izbranih, ni pa recimo rezervnih igralcev, nemara celo kakšnega, ki v igro vstopi s klopi in postane junak finala.

Pochettinu ni prav, da je tako. Pred nekaj tedni je Uefi predlagal, da bi se na tako pomembni tekmi pred začetkom fotografirala celotna ekipa, torej tudi rezervni igralci - skratka, vsi ki so prijavljeni za tekmo. Evropska zveza je poslušala, prikimala in odobrila predlog. Tako bosta se že nocoj obe ekipi - Tottenham in Liverpool - fotografirali z vsemi igralci.



"Prosimo, da vzamete v obzir, da bo že danes veljal novi protokol za fotografiranje ekip. Po rokovanju igralcev s sodniki se bosta obe ekipi fotografirali v dveh različicah - najprej z igralci prve postave, potem pa še z vsemi igralci, ki so prijavljeni za tekmo," je v uradnem sporočila zapisala Uefa.

Pochettino je ob tem vidno zadovoljen še dodal: "Imamo priložnost pokazati prijateljstvo in vse vrednote, ki jih lahko nogomet prenese na ljudi. Mislim, da je v nogometu, ki je ekipni šport, enako pomemben tudi tisti igralec, ki sedi na rezervni klopi."

Značke: pochettino, uefa

Članki iz rubrike