kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.05.2019 10:44:03

ANKETA NAVIJAČEV! To so igralci, ki jih želijo videti na Santiagu Bernabeuu

Profimedia
Ena zanimivejših nogometnih zgodb tega poletja bo prenova madridskega Reala. Navijači Galaktikov po spodleteli sezoni že komaj čakajo na novi Real.

In ker so navijači najpomembnejši, je športni dnevnik As opravil anketo med 160.000 privrženci Reala. Vprašanje je bilo, kdo je njihova največja želja, koga bi poleti najraje videli na poletnem seznamu prihodov.

eden hazard
Profimedia


Skoraj vsak tretji (53.700) je izbral belgijskega reprezentanta Edena Hazarda. Slednji, ki po sedmih sezonah zapušča Chelsea, se že več mesecev omenja v zvezi s prihodom na Santiago Bernabeu. "Odločil sem se, a vse ni odvisno le od mene. Klub sem o svoji odločitvi obvestil že pred časom, vendar še vedno čakam," je dejal Hazard, ki naj bi se z Realom že dogovoril o vseh podrobnostih. Španski mediji poročajo, da je imel nedavno v Monte Carlu sestanek z vodilnimi ljudmi Reala.

luka jovic
Profimedia


Na drugem mestu lestvice želja je mladi napadalec Eintrachta Luka Jović, ki je prejel 34.700 glasov. Tudi njegov prihod v Madrid naj bi bil dogovorjen, prestop 21-letnega Srba bo vreden 60 milijonov evrov. Sredi aprila ga je Eintracht uradno odkupil od Benfice za sedem milijonov evrov, zdaj bodo s prodajo Realu zaslužili 48 milijonov, preostalih 12 milijonov pa bo pripadlo Benfici.

Christian Eriksen
Profimedia


Navijači so na tretje mesto postavili Danca Christiana Eriksena (25.300), na četrtem mestu je Brazilec Neymar (16.900), peti vezist Lyona Tanguy Ndombele (16.400), komaj šesti pa vezist Manchestra Uniteda Paul Pogba (13.800).

V tej sezoni je Real osvojil vsega 68 točk, kar je najmanj v zadnjih 17 letih. Izgubil je kar 12 tekem, kar se mu ni zgodilo zadnjih 20 let.

Članki iz rubrike