Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

dm
dm
3 21.05.2019 08:33:23

Za NAVIJAČE! Priljubljeni Dervišević o BOLEČEM PORAZU in POKALU: Sami veste, kakšni so Štajerci ...

Drago Wernig - TAKA
Amir Dervišević je bil v nedeljo zvečer uvrščen v najboljšo enajsterico slovenske lige, po koncu prireditve pa smo ga pocukali za rokav. Dotaknili smo se tudi zapravljene priložnosti, da bi že na derbiju osvojili prvenstvo.

Zdi se, da se je Maribor v letošnji sezoni kar sprehodil do novega naslova državnega prvaka. A nogometaši štajerskega ponosa so iz rok izpustili veliko priložnost, krono bi lahko osvojili ravno na derbiju v Ljudskem vrtu, a so popolnoma pogoreli. Olimpija je visoko slavila, Mariborčani pa so do zasluženega naslova prišli že na naslednji tekmi.

Kako na to izgubljeno priložnost gleda odlični vezist? "To boli tako nas nogometaše kot navijače. Sami veste, kakšni so Štajerci. Zanje je derbi morda v narekovajih še pomembnejši kot za vse druge. A navsezadnje smo prvaki," je svoje misli strnil vse bolj priljubljeni 'Derva' in v isti sapi dodal: "Čakamo le še finale pokala in gremo na polno do konca. Osvojiti moramo dvojno krono, nato pa gremo zasluženo na kratke počitnice."

CELOTEN POGOVOR Z AMIRJEM DERVIŠEVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike