uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

nu
nu
0 13.05.2019 09:54:33

Bivši as OLIMPIJE zabil DVA GOLA, nato pa ... SLECITE DRESE in kot PSI po VSEH ŠTIRIH odidite z igrišča! (video)

vszi
Švicarski velikan dosegel dno.

Desetletja je bil Grasshoppers pojem nogometa v Švici. Toda nič ni večno oziroma vsega lepega je enkrat konec. Klub iz Züricha je tako padel na dno, po neverjetnih 70 letih je izpadel iz prve švicarske lige. Navijači modro-belih pa tega pričakovano niso sprejeli dobro. Še več, na zadnji tekmi z Luzernom so bili tako besni, da so celo prekinili tekmo in poskrbeli za njen predčasni konec. K temu je prispeval tudi Blessing Eleke; nekdanji član Olimpije je zabil dva gola in Luzernu, za katerega je v prvi švicarski ligi v polno meril 13-krat, pomagal do zajetnega vodstva s 4:0. 

blessing eleke
vszi

Sredi drugega polčasa (v 66. minuti) so številni navijači Grasshoppersa zapustili svoj prostor na stadionu in stopili ob rob igrišča. Tam so kričali na nogometaše in od njih zahtevali, naj se slečejo do spodnjic. Hkrati so na njih kričali, naj gredo na vse štiri in kot psi odidejo v garderobo. Nekateri nogometaši so dejansko slekli drese, zaradi česar se tekma ni nadaljevala. Potem je posredovala specialna policija in preprečila še hujše incidente. 

V kako hudi krizi je Grasshoppers, pri katerem je bil v tej sezoni kratek čas pomočnik glavnega trenerja nekdanji slovenski reprezentant Dominik Beršnjak, priča podatek, da slednji v tem letu ni slavil na niti eni tekmi!

Članki iz rubrike