018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
0 13.05.2019 09:54:33

Bivši as OLIMPIJE zabil DVA GOLA, nato pa ... SLECITE DRESE in kot PSI po VSEH ŠTIRIH odidite z igrišča! (video)

vszi
Švicarski velikan dosegel dno.

Desetletja je bil Grasshoppers pojem nogometa v Švici. Toda nič ni večno oziroma vsega lepega je enkrat konec. Klub iz Züricha je tako padel na dno, po neverjetnih 70 letih je izpadel iz prve švicarske lige. Navijači modro-belih pa tega pričakovano niso sprejeli dobro. Še več, na zadnji tekmi z Luzernom so bili tako besni, da so celo prekinili tekmo in poskrbeli za njen predčasni konec. K temu je prispeval tudi Blessing Eleke; nekdanji član Olimpije je zabil dva gola in Luzernu, za katerega je v prvi švicarski ligi v polno meril 13-krat, pomagal do zajetnega vodstva s 4:0. 

blessing eleke
vszi

Sredi drugega polčasa (v 66. minuti) so številni navijači Grasshoppersa zapustili svoj prostor na stadionu in stopili ob rob igrišča. Tam so kričali na nogometaše in od njih zahtevali, naj se slečejo do spodnjic. Hkrati so na njih kričali, naj gredo na vse štiri in kot psi odidejo v garderobo. Nekateri nogometaši so dejansko slekli drese, zaradi česar se tekma ni nadaljevala. Potem je posredovala specialna policija in preprečila še hujše incidente. 

V kako hudi krizi je Grasshoppers, pri katerem je bil v tej sezoni kratek čas pomočnik glavnega trenerja nekdanji slovenski reprezentant Dominik Beršnjak, priča podatek, da slednji v tem letu ni slavil na niti eni tekmi!

Članki iz rubrike