image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

madonna eurosong Svet24.si

Madonna sramotno priredila evrovizijsko polomijo

pomladna metulja Petisvet.si

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju ...

nosečka Svet24.si

Bi svojemu otroku nadeli tako zelo nenavadno ime?

meghan markle Svet24.si

Nov šok za mlado mamico Meghan

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

ba
ba
3 13.05.2019 08:23:07

GOL v 1. minuti, GOL v 2. minuti … Mariborski DRAGULJ spet blestel!

Grega Wernig
Sedemnajstletni napadalec v vijoličastem dresu še naprej trese mreže kot za stavo.

V nasprotju s člansko zasedbo vijoličastih, ki je doživela nadvse boleč poraz na večnem derbiju, sta bili ob koncu tedna uspešni kadetska in mladinska ekipa Maribora, obe sta na domačem igrišču visoko premagali vrstnike zadnjeuvrščenega Interblocka.

Selekcija U-17 je zmagala s 7:1, znova pa je blestel Žan Vipotnik, ki je nov strelski šov začel že v prvi minutu in ga nadaljeval v drugi … Da, v manj kot 120 sekundah se je dvakrat vpisal med strelce, vsega skupaj je mrežo zatresel štirikrat. Uspešen je bil še v 36. minuti, nakar je za končni izid realiziral še najstrožjo kazen in se veselil že 34. gola v dozdajšnjem delu prvenstva in je prepričljivo na vrhu lestvice strelcev. Pri gostiteljih so zadeli še Anže Turčnik, Maj Penič in Nejc Medved, v ljubljanski zasedbi je bil uspešen Anže Kolar.

Štajerska ekipa U-19 je Interblock ugnala s 7:0, spet pa je bil zelo učinkovit Aljoša Matko, ki je dosegel tri zadetke, dvakrat je v polno meril Nino Žugelj, po enkrat Jaša Martinčič in Lovro Grajfoner.

Kadeti Maribora so sicer dva kroga pred koncem prvenstva na vrhu lestvice s točko prednosti pred Domžalami, ki so na prvem mestu med mladinci, rumeni upi imajo tri točke več od vijoličastih.

Članki iz rubrike