nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 19.04.2019 17:50:38

HA, HA! Kakšen BUMBAR! Šel na tekmo in zgrešil za 600 km (foto)

Osnovnošolsko poznavanje geografije pride prav tudi nogometnim navijačem. Če pa si vse skupaj prespal, potem pa se zgodi tole.

Alvaro Oliveira je velik navijač Benfice in želel si je ogledati povratno tekmo lige Europa proti Eintrachtu. Na domači tekmi je Benfica zmagala s 4:2 in Oliveira je pričakoval, da se bodo Portugalci uvrstili v polfinale. Zato se je iz Lizbone odpravil na 28-urno vožnjo z avtom v Frankfurt. Naredil si je natančnem načrt poti, toda... Njegovo znanje geografije je bilo pomanjkljivo. Nesrečni Alvaro ni vedel, da sta v Nemčiji dva Frankfurta. Prvi je ob reki Odri, v nekdanji Vzhodni Nemčiji, drugi pa ob reki Maini, od koder prihaja tudi nogometni klub Eintracht. Na njegovo žalost je Alvaro izbral Frankfurt na Odri, ki je več kot 600 kilometrov in šest ur vožnje oddaljen od 'pravega' Frankfurta. Oliveira je svojo pot ponosno ovekovečil tudi na družbenih omrežjih in posnel tudi fotografijo, ko je prispel v Frankfurt, na Odri.

navijac benfica

Potem pa je, ko je iskal stadion, zgroženo ugotovil, da mora do stadiona, na katerem igra Benfica, prepotovati še pol Nemčije. No, za nameček, pa je njegova Benfica še izgubila in izpadla. Zdaj se verjetno Alvaro počasi pelje domov, nazaj na Portugalsko.

Značke: frankfurt, benfica

Članki iz rubrike