900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 16.03.2019 15:10:54

Allegri RAZKRIL, kakšno kazen bo dobil RONALDO zaradi prostaškega obnašanja ob zmagi nad Atleticom

Profimedia
Cristianu Ronaldu se je po hat-tricku na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti Atleticu povsem 'odpeljalo'. Nogometni svet čaka, kakšne bodo posledice neprimernega veselja.

Portugalec je pravzaprav oponašal trenerja Madridčanov Diega Simeoneja, ki se je po prvi tekmi in zmagi z 2:0 držal za mednožje in ga kazal proti tribuni. Za to potezo ga je Uefa 'nagradila' s 25 tisočaki kazni. A kaj je to proti vrtoglavim zaslužkom najboljših nogometašev in trenerjev.

No, Ronaldo je šel v Torinu še korak dlje. Strokovnjaki za branje ustnic so razkrili, da je ob prav takšni gesti, kot jo je na Wandi Metropolitano uprizoril argentinski strateg, vpil 'A chuparla!' oziroma 'Potegnite mi ga!' Svoj nastop pa je končal še z vzklikom 'Hijos de puta!' oziroma 'Kurbini sinovi!'

ronaldo
Profimedia


Nogometna javnost je pričakovala, da bo Ronaldo deležen večje kazni, da bo ob denarni kazni moral izpustiti tudi eno ali dve tekmi, recimo četrtfinalni tekmi z Ajaxom. Vendar trener stare dame Massimiliano Allegri je razblinil vse govorice, javno je spregovoril o tem, na kakšen način bo kaznovan njegov najmočnejši adut na igrišču. "Zadeva ni uradna, a lahko vam povem, da imam zanesljive informacije, da prepoved igranja ni v igri. Morda bo kaznovan, a ne s prepovedjo igranja," je dejal Allegri.

Članki iz rubrike