uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

nu
nu
7 14.03.2019 13:20:05

Ronaldo v VELIKANSKIH TEŽAVAH!? Ne samo gesta, pri tem je VPIL TE BESEDE, ki mu lahko odnesejo ...

Profimedia
Cristiano Ronaldo bi utegnil izpustiti Juventusov nastop v četrtfinalu.

Drži, Diego Simeone se je po prvi tekmi osmine finala med Atleticom in Juventusom držal za mednožje in ga kazal proti tribuni, za kar je dobil kazen v višini 25.000 evrov, ne pa tudi kakšne tekme prepovedi. Zagotovo je imel to v mislih Ronaldo, ko se je argentinskemu strokovnjaku maščeval - po hat-tricku za preobrat je oponašal enako gesto in zagotovo računal na to, da bo v najslabšem primeru dobil enako kazen. 

Toda težava je v tem, da je Portugalca očitno odneslo predaleč. Kot s pomočjo strokovnjaka za branje ustnic dokazuje časnik El Mundo Deportivo, Ronaldo ob svoji gesti ni ostal tiho, temveč naj bi - nekoliko skozi zobe - med kazanjem svojega "bogastva" vpil špansko frazo 'A chuparla!' Pomen? Potegnite mi ga, potrobite mi ga, pof*fajte mi ga, po ... no, saj razumete in vam je vse jasno. Da bi bila mera polna, pa naj bi Ronaldo čisto ob koncu dodal še 'Hijos de puta'. Torej, kurbini sinovi.

Mundo Deportivo ob tem dodaja, da je Uefa že odprla preiskavo. To sicer ne drži, vendar pa drži, da še vedno preučuje zbrani material in da bi preiskavo še utegnila odpreti. če jo bo in če navedbe omenjenega časnika ter strokovnjaka za branje z ustnic držijo, pa bo Ronaldo dobil vsaj eno, morda pa celo dve tekmi prepovedi igranja in bi torej v najslabšem primeru utegnil izpustiti celoten četrtfinale lige prvakov.  

Članki iz rubrike