franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.03.2019 16:33:22

Po VELIKEM RAZOČARANJU v ligi prvakov je Kylian Mbappe RAZKRIL: V naslednji sezoni bom IGRAL ZA ...

vszi
Po nepričakovanem porazu z Manchester Unitedom in izpadu iz lige prvakov je v PSG-ju vladalo veliko razočaranje.

Navijači, nogometaši, vodstvo kluba, prav vsi so pričakovali, da bo ekipa v tej sezoni šla do konca, toda iz lige prvakov je izpadla že v osmini finala. In to po zmagi z 2:0 na Old Traffordu, ko je bilo treba na svojem igrišču samo potrditi napredovanje. Ni se zgodilo, rdeči vragi so v francoski prestolnici slavili z 1:3, potem ko so zadnji gol zabili z najstrožje kazni, ki jo je v sodnikovem podaljšku po ogledu posnetka dosodil Damir Skomina.


Marsikdo je prepričan, da se bo zaradi tega poraza pariški projekt razpadel, da bodo nekateri zvezdniki poleti zapustili klub. Največje zanimanje pa vlada za Kyliana Mbappeja in Neymarja.

Francoski čudežni deček je za Telefoot povedal, kakšni so njegovi načrti za prihodnost. "Mislim, da bom ostal v PSG-ju. Lahko celo rečem, da sem prepričan v to. Po vseh težaavh, ki so nas doletele po tem izpadu, nočem prav ničesar dodati še s svojo osebno situacijo. Prav nobenega razloga za skrb ni, kar zadeva mene. To je povsem jasno," je razložil Mbappe, in dodal: "Življenje gre naprej, skušali bomo dvigniti glave in končati sezono. Vzdušje je bilo izjemno, nismo ga želeli pokvariti, a smo ga. Veliko ljudi je dvomilo v nas in bo še naprej dvomilo, toda sam še vedno verjamem v ta projekt. Mislim, da bomo s skupnimi močmi uspeli narediti nekaj dobrega za ta klub."

Članki iz rubrike