Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 10.03.2019 12:35:25

Zdaj je POVEDAL VSEM: Trener Triglava razkril pot do velikega skalpa: Svoje igralce navajam, da ...

ALESFEVZER.COM
Kranjčani so v soboto presenetljivo ugnali aktualnega prvaka iz Ljubljane.

Še nekaj minut pred koncem srečanja se je zdelo, da bo Olimpija iz gorenjske prestolnice odnesla vse tri točke. Od 28. minute so zmaji z zadetkom Asmirja Suljića, ki je uprizoril pravi slalom med branilci domače zasedbe, vodili z 1:0. Poleg tega so imeli potek dogodkov na igrišču povsem v svojih nogah, na voljo so imeli tudi enajstmetrovko, ki pa je je Stefan Savić zapravil, za kar je v končnici sledila kazen in pravi polom.


Za njih je bil usoden nekdanji up zeleno-belih David Tijanić, ki je v 88. minuti najprej izkoristil najstrožjo kazen, globoko v sodniškem podaljšku pa s strelom z roba kazenskega prostora še enkrat premagal Nejca Vidmarja za odmevno zmago (2:1) bordo-belih; tretjo na prav toliko tekmah v drugem delu prvenstva, kar pomeni, da so daleč najuspešnejša ekipa 'pomladi'. Zmago nad Olimpijo so nov uspeh proslavili že v slačilnici.

Trener Triglava Dejan Dončić po dvoboju ni bil evforičen, miren kot smo ga vajeni, je povedal stavek, v katerem je skrit recept za veliko zmago njegove ekipe. "Svoje igralce navajam, da je sleherna tekma pomembna, ne glede na to ali je na drugi strani Olimpija, Maribor ali katera od ostalih ekip. Pomemben je vsak meter na igrišču, vsak dvoboj," je razložil nekdanji branilec Olimpije.

Članki iz rubrike