Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2019 09:58:01
Deli članek:

RABONA, ki je razvnela strasti in skoraj pripeljala do VSESPLOŠNEGA PRETEPA (video)

Profimedia

Pravzaprav gre za atraktivno potezo, ki največje umetnike okroglega usnja loči od običajnih nogometašev. Vendar nogometaš Boce Juniors je po raboni naletel na bes, skorajda linč.

Boca Juniors na domači Bomboneri kakopak ni imela prav nikakršnih težav z zadnjeuvrščenim San Lorenzom. Po treh zadetkih v gostujoči mreži so nogometši obeh ekip le še čakali na zakjučni žvižg glavnega sodnika. Potem pa se je pojavil desni bočni igralec domače ekipe Julio Buffarini in štiri minute pred koncem žogo z rabono poslal proti gostujočim vratom.

Nogometaši San Lorenza so ga obstopili kot pobesnelo krdelo volkov, zrušili so ga na tla in le malo je manjkalo, da ni prišlo do linča. Ko so pristopili še ostali nogometaši, iz ene in druge ekipe, se je začelo prerivanje.

Po tekmi se je Buffarini javno opravičil za svoje nespametno dejanje. Zaradi dejstva, da je 30-letni nogometaš najpomembnejše obdobje v svoji karieri preživel v San Lorenzu (med letoma 2012 in 2016 je zanj odigral 137 tekem), je jegova poteza še toliko bolj nerazumljiva.