Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.02.2019 10:38:08
Deli članek:

Sarri brez dlake na jeziku! Takole je KAZNOVAL nespoštljivega Kepo in razkril njegovo USODO!

Reuters
Trener Chelsea Maurizio Sarri.

Kepa Arrizabalaga je sinočnjo zmago Chelseaja nad Tottenhamom videl s klopi.

Razlog je jasen. Maurizio Sarri je Baska postavil med rezerve, ker se ta na nedavnem pokalnem finalu pred izvajanjem enajstmetrovk ni hotel zamenjati, zato je Italijan moral izkazati svojo avtoriteto.

Po včerajšnji zmagi nad Tottenhamom, ki je sledila bolečemu porazu s Cityjem, pa je Sarri svojo odločitev, da mesto med vratnicama zaupa Willyju Caballeru. »Mislim, da sem sprejel pravilno odločitev. Kepa je naredil veliko napako in zanjo je plačal. V klubu, v ekipi. Zdaj moramo nehati. Kepa bo od jutri naprej spet z nami,« je angleškim medijem dejal trener Chelseaja in namignil, da bo že na nedeljski tekmi s Fulhamom Kepa spet na svojem običajnem delovnem mestu. »Tega ne vem, bo pa v roku dveh tekem. Ne moremo ga kar 'ubiti'. Ko si mlad, delaš napake. Pomembno je, da jih razumeš. Zame je ta zadeva zdaj končana,« je poudaril Sarri in dodal, da bo Kepa ostal številka ena Chelseaja.

Bo pa moral klubu poravnati 190 tisoč funtov denarne kazni, kolikor znaša ena njegova tedenska plača. Visok znesek, a lačen ne bo …