Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.02.2019 09:49:26
Deli članek:

Bo Inter storil SMRTNI GREH?! Veliki zvezdnik na IZHODNIH VRATIH, po novem v dresu HUDEGA RIVALA?!

Profimedia

Mauro Icardi je vse bližje odhodu iz Interja.

Odkar so mu vzeli kapetanski trak in ga dali Samirju Handanoviću, Mauro Icardi za Inter ni odigral niti ene tekme. Uradno zaradi domnevne poškodbe, neuradno zato, ker se je z vodstvom Milančanov zapletel v tako oster spor, da poti nazaj bojda ni več. Po vsej verjetnosti bo Argentinec tako poleti odšel s San Sira, toda poraja se ključno vprašanje: kje bo nadaljeval kariero?

Kot poročajo italijanski mediji, Icardi noče zapustiti Apeninskega polotoka. Razlog je njegova žena Wanda, ki se z nekdanjim možem Maxijem Lopezom bori za skrbništvo nad otroci, zaradi česar slednji ne smejo za daljše čase zapustiti Italije. Ni vrag, da bi Icardija z veseljem pripeljal marsikateri klub iz recimo Anglije in Španije, toda ker je v igri le Italija, se krog potencialnih novih delodajalcev močno skrči.

Menda se v tem trenutku okrog problematičnega napadalca smukata predvsem Napoli in Juventus. Prvi naj bi Icardiju ponujal devet milijonov evrov letne plače, toda na presenečenje številnih naj bi bili pri Interju bolj naklonjeni nogometaševi selitvi v Torino. To je vsekakor nenavadno, saj je Juventus pač Interjev veliki tekmec. Icardijeva selitev iz Milana v Torino bi bila skorajda smrtni greh, a bržčas so pri Interju prepričani, da lahko le Juventus zares plača toliko, kolikor želijo dobiti v zameno za Icardija. Omenja se 110 milijonov evrov, kar bi vsekakor zacelilo marsikatero rano ob Icardijevem morebitnem prestopu k velikemu rivalu ...