Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.02.2019 11:16:04

Sarri LETI: Chelsea našel NOVEGA TRENERJA!

Maurizio Sarri
Reuters
Na stadionu Stamford Bridge je trenutno vroče kot v peklu.

Nič čudnega, ko pa Chelsea izgublja tekmo za tekmo, in to na kakšen način. Nazadnje je iz Londona zmagoslavno odšel veliki tekmec Manchester United. To je bil že peti poraz na zadnjih desetih tekmah, zato upravi kluba zmanjkuje potrpljenja in Mauriziu Sarriju je postavila ultimat.

Če izgubi samo eno od naslednjih treh preizkušenj, bo italijanski strokovnjak odletel. Chelsea bo na svojem igrišču najprej jutri igral z Malmöjem v ligi Europa, v nedeljo bo v finalu ligaškega pokala v Wembleyju igral z Manchester Cityjem, tri dni pozneje pa ga čaka še domači ligaški obračun s Tottenhamom.



V nedeljo proti Cityju torej mora osvojiti lovoriko, proti Cityju, ki ga je deset dni nazaj premagal kar s 6:0. V klubu so že izbrali Sarrijevega naslednika, no ja, izbrali so dva kandidata, ki imata največ možnosti za to službo.

Prvi je Zinedine Zidane, toda težko je verjeti, da se bo Francoz preselil v Anglijo. Drugi pa je nihče drug kot Frank Lampard, legenda kluba, ki zdaj vodi drugoligaša Derby County. Obstaja pa še tretja rešitev, ki pravi, da bi se začasno v vlogi trenerja članske ekipe lahko znašel Gianfranco Zola, še ena klubska legenda.

Članki iz rubrike