tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.02.2019 10:42:22

ŠOKANTNE BESEDE! 'Norec' Pique UDARIL PO REALU kot še nikoli! Če bi Real IGRAL HOKEJ, bi nas ...

Gerard Pique se nikoli ne drži nazaj.

Čeprav njegova Barcelona ni navdušila na torkovi prvi tekmi osmine finala, pa je imel visokorasli branilec ponosa Katalonije precej več za povedati o finalni tekmi košarkarskega pokala Španije. Saj veste, Barcelona je slavila po sporno dosojenem košu ob domnevno nelegalni blokadi Anthonyja Randolpha, zaradi česar se je Real spravil nad sodnike. A čeprav je res, da je bila ta odločitev napačna, je še bolj res, da bi Barcelona morala zmagati že prej - taisti Randolph je eno akcijo prej naredil neverjeten prekršek, ki ga sodniki niso dosodili.

"Ne morem verjeti, kaj govorijo Real in Realovci. Drži, zadnja sodniška odločitev je bila napačna. Toda Barcelona bi tako ali tako morala zmagati, tisti prekršek je bil kriminal, pa ga kar niso dosodili. In Realu bi bilo normalno, če bi po takem prekršku zmagal. Njemu je to normalno, ker je že iz nogometa navajen, da gre na katerikoli stadion in dobi take usluge," je besnel zagrizeni Katalonec in šel v svojem napadu še nekaj korakov dlje.

"Že leta se dogaja tako, da so navajeni neverjetne pomoči. Kamorkoli gredo, jim pomagajo, mi pa moramo ob tem trpeti. To je njihova strategija, njihov način delovanja. Še dobro, da njihov klub nima toliko sekcij kot naš, kot Barcelona. Vsaj v rokometu in hokeju imamo pošteno sojenje - če bi v rokometu in hokeju obstajal Real, bi tudi tam imel vso sodniško pomoč, mi pa bi morali trpeti," je Pique močno začinil dva nogometna el clasica, ki sta za najbližjim vogalom.     

Značke: pique, real, barcelona

Članki iz rubrike