Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.02.2019 13:38:39

BOLEČINA, BOLEČINA! Mourinho skrušeno priznal, kako se še vedno počuti po razhodu z Unitedom

Reuters
Potem ko je decembra moral zapustiti klop Manchestra Uniteda, je Jose Mourinho še vedno brezposeln. Njegovo iskanje službe polni časopisne stolpce.

Kam bo zaneslo Portugalca, je vprašanje, okoli katerega se vrti nogometni medijski svet. Kot je nedavno namignil, ga zanima francoska liga, v kateri še ni deloval. V nedeljo si je, denimo, v živo ogledal obračun Lilla in Montpellierja.

Ne glede na to, kje bo končal Mourinho, razhoda z rdečimi vragi še ni povsem prebolel. Dejstvo, da ni bil uspešen, je gotovo hud udarec za njegov ego, izdatno denarno nadomestilo tega pač ne more popraviti. Ko so ga novinarji vprašali za komentar tekme med Manchestrom Unitedom in PSG-jem v osmini finala lige prvakov, je le zavzdihnil: "Sploh je nisem gledal. Težko mi je gledati United, rajši spremljal druge klube."



Bolečina očitno še ni izginila. Dejstvo, da je njegov naslednik Ole Gunnar Solskjaer nanizal 10 zmag na 12 tekmah, je le še poglobilo Portugalčev neuspeh na Old Traffordu.

Verjetno bo bolje, ko bo prevzel drugi klub. Kot pravi je dva ali tri mesece ravno prav dolga doba, ko je lahko trener brez kluba. Če se bo držal tega pravila, bo kmalu prišel čas, ko bo spet v sedlu.

Članki iz rubrike