kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.02.2019 12:30:45

Nove težave pri REALU! Superzvezdnik želi ZAPUSTITI klub, ker je ...

Reuters
Da pri Realu ni vse tako, kot je treba, je jasno že dolgo časa.

Kraljevi klub je v letošnji sezoni v velikanski krizi. Zadnji poraz z Girono, ki je z 2:1 slavila na Santiagu Bernabeu je krizo še poglobil. Mnogi so prepričani, da je boj za naslov španskega prvaka dokončno izgubljen, številni tudi niso zadovoljni s tem, kako ekipo vodi Santiago Solari. 

In eden izmed tistih, ki z argentinskim strokovnjakom niso zadovoljni, je tudi superzvezdnik Marcelo. Brazilec, ki dres kraljevega kluba nosi že 12 let, je po pisanju španskih medijev zahteval sestanek s športnim direktorjem kluba Josejem Angelom Sanchezom, kjer naj bi mu povedal, da si želi zapustiti Real Madrid. 

marcelo ramos
Reuters
V zadnjem času je Marcelo zelo padel v svoji formi, številni so prav Brazilca obkrivili za drugi prejet zadetek proti Gironi, Solari pa se je bojda odločil, da bo na najtežjih tekmah namesto Marcelu zaupal mlademu Sergiu Reguilonu. Logično, ko pa je Reguilon do zdaj dobil priložnost na 8 prvenstvenih tekmah, Real pa je vseh 8 tudi dobil. V prihodnje naj bi imel Reguilon prednost pred Marcelom, zato želi bojda Brazilec čim prej zapustiti Real. V preteklih tednih se je veliko govorilo o tem, da se bo po koncu sezone Marcelo pridružil svojemu dobremu prijatelju Cristianu Ronaldu v Juventusu, takšen scenarij pa je vedno bolj verjeten ...

Značke: marcelo, real-madrid

Članki iz rubrike