testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

jb
jb
0 19.02.2019 13:20:39

Iskreno, da kar ZABOLI! Nekdanji zmaj (tudi) o neizplačani premiji: Nisem je dobil, niti ...

Grega Wernig
Na slovaškem smo se pogovarjali z nekdanjim nogometašem Olimpije, ki trenutno navdušuje v dresu Slovana iz Bratislave, z Andražem Šporarjem pa tvori slovensko navezo pri vodilni ekipi slovaškega prvenstva.

Kenan Bajrić je kolegom z Ekipe SN razkril svoje mnenje o prevladi kluba iz prestolnice, hkrati pa odločno zavrgel trditve, da bi jih lahko že kar zdaj okronali za končnega prvaka. Seveda pa pogovor z Bajrićem ni mogel miniti brez omembe Olimpije. »Redno spremljam igre svojega nekdanjega kluba. Olimpijo bom vedno nosil v svojem srcu,« je o Olimpiji uvodoma dejal Bajrić, ki se od zmajev ni poslovil ravno na lep način.


Mandarić je namreč ob odhodu poudaril, da je Bajrić skorajda izsilil prestop. »Ne bi rekel, da sem imel kadarkoli kakšne težave z Olimpijo. Ne z igralci ne s trenerji. In tudi z Mandarićem ne. Se je pa tedaj, ko sem odšel, res veliko govorilo o teh stvareh. Povsod v medijih sem bil. Češ da naj bi izsilil prestop. Ampak dejstvo je, da smo si pošteno dali roko. Mislim, da nihče ni imel razloga, da bi karkoli zameril. Ne nazadnje je Olimpija v zameno zame dobila tudi odškodnino, ki za slovenske razmere ni bila majhna,« je poudaril Bajrić, ki je bil pred meseci spet v javnosti zaradi Olimpije. Njegovi nekdanji soigralci so ga namreč uvrstili na seznam tistih, ki naj bi dobili premijo za dvojno krono v pretekli sezoni, toda Mandarić mu slednje ni želel izplačati.

»Ne, ne, seveda je nisem dobil. Niti je nisem zahteval. Odšel sem po polovici sezone in ne vem, ali sem si jo tudi zaslužil. Če bi ostal dlje, bi verjetno kaj rekel, tako pa … Sploh nisem razmišljal o tem. V mojih mislih je zgolj in samo Slovan. Presrečen sem, ker sem tedaj odšel v Bratislavo. To je vse. Olimpija je v mojem srcu, a je hkrati preteklost. Prestop je bil zares najboljša možna poteza v moji karieri,«
je še dodal Kenan Bajrić.

Značke: bajrić, slovan

Članki iz rubrike