stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 18.02.2019 15:33:17

FANTASTIČNO! Osemnajstletnik je debitiral in to kako ... POVESILA SE VAM BO ČELJUST (video)

Komaj polnoleten Daniel Zsori je v članski konkurenci debitiral na derbiju madžarskega prvenstva. In to je bil debi, o kakršnem je lahko le sanjal.

To je bil dvoboj med tretjeuvrščenim Debrecenom in vodilnim Ferencvarošem, za katerega tokrat ni igral sicer standardni Miha Blažič. Na klopi domačega moštva je bil tudi 18-letni napadalec Zsori, ki je doslej igral za drugo ekipo.

Trener mu je v zaključku derbija ponudil priložnost, v igro je vstopil dve minuti pred izenačenjem, potem ko so gostje večji del srečanja vodili. Do konca je bilo še sedem minut, Zsori pa je prvič igral v članski konkurenci - na derbiju proti najmočnejšemu mogočemu tekmecu.



Ko je že kazalo, da se bo tekma končala brez zmagovalca je v tretji minuti sodniškega podaljška mladi Zsori zaslovel, kot v najlepših sanjah. Na dolgo žogo v kazenski prostor Ferencvaroša se je približno 15 metrov od gola odzval neverjetno spretno, v slogu največjih nogometnih mojstrov je žogo s škarjicami poslal v mrežo.

Jasno, Daniel Zsori je v trenutku postal velika nogometna senzacija na Madžarskem, takoj zatem se je njegov super zadetek razširil po vsem svetu. Zvezda je rojena.

Članki iz rubrike