pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 18.02.2019 13:10:55

TRAGIČNO: Mladi nogometaš umrl med prijateljsko tekmo, ob tej izpovedi LEDENI KRI!

Arhiv
Mladi srbski nogometaš je umrl sredi prijateljske tekme.

Srbija žaluje za mladim nogometašem, ki je nepričakovano umrl sredi prijateljske tekme. Stefan Todorović je bil star 19 let, nihče si ni mislil, da bo konec tedna odigral svojo zadnjo tekmo v življenju.


V nedeljo popoldne sta se na prijateljski tekmi pomerila srbska nižjeligaša Sloga in Juhor, že v peti minuti tekme pa je prišlo do tragičnega trenutka. Todorović se je zgrudil na tla, na pomoč mu je prvi priskočil vratar domače ekipe, a je bilo vse zaman. Nogometaš je kljub hitri zdravniški pomoči umrl na zelenici, vsi skupaj pa so bili še toliko bolj šokirani, saj je bil v odličnem zdravstvenem stanju, težav s srcem do zdaj ni imel nikoli.

"Veselili smo se njegovega prihoda, živel je zdravo življenje in ni izpustil niti enega treninga," je po tej tragični izkušnji dejal trener umrlega nogometaša Radiša Jovičić. Todorović se je namreč Juhorju pridružil v zimskem prestopnem roku, uradne tekme za svoj novi klub pa na veliko žalost ni dočakal. "Dolgo nismo imeli takšnega mladega nogometaša. Bil je pravi napadalec, dober igralec in sijajen otrok. Vse smo naredili, da bi ga ohranili pri življenju. Odprli smo mu usta in izvlekli jezik. Za trenutek je prišel k sebi, nato pa spet izgubil zavest. Hitro je prišla prva pomoč, ampak niso ga mogli rešiti. Vsi smo v šoku. Žalostno," je zaključil trener Juhorja.

Značke: nogomet, smrt

Članki iz rubrike