pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 18.02.2019 13:17:10

To je RECEPT USPEHA Cristiana Ronalda: 'KRIČAL sem, ga ROTIL naj ŽE NEHA, toda on tega NI HOTEL!'

Cristiano Ronaldo
Profimedia
Zaradi svojega pristopa je Cristiano Ronaldo to, kar je danes.

Cristiano Ronaldo je obseden s treniranjem, to je dejstvo. In tako je pri Portugalcu že od malih nog in zaradi tega trdega dela je postal, to kar je danes - eden najboljših nogometašev na svetu in igralec, ki je petkrat osvojil nagrado za najboljšega nogometaša na svetu.

Čeprav ima 34 let še vedno trdo trenira. Še vedno prvi pride na trening in zadnji odide, glede na njegove fizične sposobnosti, je verjeti, da bi svojo kariero vrhunskega nogometaša lahko potegnil vse do 40 leta ali mogoče celo še več.

Ronaldo je prve korake v svoji karieri naredil tudi pri lizbonskem Sportingu in že takrat je bilo slutiti, da bo postal velik nogometaš. Zdaj se je v preteklost ozrl njegov nekdanji soigralec, ki je bil ob njem že na začetku njegove še kako uspešne poti, Tonito. Ta je zdaj razkril, kako je CR7 že takrat marljivo delal in da ga je skoraj vsak dan prosil, ali lahko že gresta domov.

"Cristiano je bil še otrok, toda tudi takrat je bil tako kot je danes - ponižen, ambiciozen, osredotočen, nad vsem tem pa profesionalec," je dejal Tonito in odkril tudi zanimive detajle iz tistih časov.

"Vozil sem ga tako na treninge kot z treningov. Po koncu tega sem ga moram prav vsakič čakati, tudi po debelo uro, saj kar ni in ni hotel domov. Tolkel sem po oknih telovadnice in mu kričal: 'Ajde, Chris, dovolj je že. Nehaj trenirati, pozno je, moramo iti," se spominja Tonito, kako je na Portugalca kričal in ga rotil.

Značke: ronaldo, trening, otrok

Članki iz rubrike