900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
2 18.02.2019 12:11:54

Matjaž KEK brez ovinkarjenja o KAMPLOVI odmevni odločitvi: Tega si preprosto ne bi dovolil!

Jurij Kodrun
Matjaž Kek je v velikem intervjuju za tiskano izdajo spregovoril tudi o za mnoge kontroverzni odločitvi Kevina Kampla, da ne bo več igral za slovensko reprezentanco.

Po tem, ko je bilo v zadnjih letih in mesecih veliko prelitega črnila na temo Kevina Kampla, se je sicer odlični nogometaš odločil, da ne bo več oblekel dresa s slovenskim grbom in da je igranje za reprezentanco zanj že preteklost. Na drugi strani pa bo lahko selektor Matjaž Kek računal na Jana Oblaka.

"In v primeru Jana Oblaka in v primeru Kevina Kampla ni šlo za nobeno prepričevanje. Rezultat najinega pogovora z Janom je bila odločitev, ki jo je že pred meseci povedal, da bo pripravljen igrati za reprezentanco v naslednjem kvalifikacijskem ciklu. Za nazaj me stvari ne zanimajo. Nisem postavljen na to mesto, da bi bil sodnik. Popolnoma razumem Kevinovo obrazložitev oziroma njegovega trenerja. To so zadeve, ki jih lahko gledaš ozko, nogometno in svoje razmišljaš. Toda življenje mladega nogometaša ni samo nogomet, je še vse ostalo. Argument je zame dovolj tehten, ko nekdo stoji za njim. V nadaljevanju želim Kevinu kariero brez poškodb in mir, stabilnost v zasebnem življenju. Ker mislim, da je to v njegovih letih, v njegovem položaju najbolj pomembno. Ni pa šlo za nobeno prepričevanje, tega si ne bi dovolil, da bi koga prosil, prepričeval o nečem. Vsak mora biti dovolj odgovoren do sebe, do kluba, do reprezentance, da sprejme odločitev, ki je za nekoga sprejemljiva, za nekoga ne. Okej, ni Kampla, gremo dalje," je razložil Kek. 

CELOTEN EKSKLUZIVNI POGOVOR Z MIRANOM PAVLINOM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike