Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.02.2019 11:13:24
Deli članek:

ŠKANDAL: Nekdanji nogometaš MURE aretiran zaradi SPOLNEGA NADLEGOVANJA!

alesfevzer.com

Nekdanji nogometaš Mure se je znašel v velikih škripcih.

Hrvaški nogometaš Marko Šimić je zemeljsko oblo prepotoval po dolgem in počez. Pred leti se je ustavil tudi v Prekmurju, kjer je nekaj mesecev nosil dres Mure. Danes si kruh služi v Indoneziji, kjer je eden največjih zvezdnikov tamkajšnje lige. V Indoneziji mu pravijo hrvaški Ronaldo, o njegovi priljubljenosti pa veliko pove že podatek, da ima na enem izmed socialnih omrežji kar 790 tisoč sledilcev. 

Kot član ekipe Persija Jakarta se je v lanski sezoni veselil naslova državnega prvaka, v letošnji pa posledično nastopil v azijski ligi prvaka. Prav gostovanje v Avstraliji v okviru kvalifikacij za LP mu ne bo ostalo v najlepšem spominu.

Vse naj bi se začelo na letalu, ko naj bi se dotikal ženske sopotnice brez njene privolitve. Ženska ga je prijavila posadki letala, slednja pa je obvestila oblasti. In ob pristanku na letališče v Sydneyju so ga v nedeljo aretirali.

Po plačilu varščine je kmalu zakorakal na prostost, celo zaigral na tekmi z avstralskimi Newcastle Jetsi, kar pa je bila najbrž tudi ena njegovih zadnjih tekem za naslednjih nekaj mesecev. Avstralske oblasti so mu namreč odvzele potni list in medtem ko je njegova ekipa odpotovala domov, 31-letni Hrvat ostaja v deželi tam spodaj. Vsaj do 9. aprila, ko bo vnovič stopil pred sodnika.