Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
9 13.02.2019 08:15:37

PREOBRAT v zadevi VOMBERGAR! Napadalec Olimpije odhaja v ŠPANIJO, in sicer na pogovore ...

www.alesfevzer.com
Andres Vombergar naj bi danes začasno zapustil Ljubljano in odpotoval v Španijo, kjer se Ufa pripravlja na drugi del sezone.

Tudi v šestem poskusu Olimpiji ni uspelo zabeležiti prve zmage v tem letu. Četa Roberta Pevnika se je včeraj v Beleku pomerila z uzbekistanskim prvakom Lokomotivom iz Taškenta, obračun pa se je končal z 1:1.

Ali so se zmaji odrezali kaj bolje kot na prejšnjih tekmah, se navijači na lastne oči niso mogli prepričati. Prenos obračuna je bil sprva sicer napovedan na svetovnem spletu, a ga vseeno ni bilo. Bojda zato, ker gostitelji niso zagotovili ustreznih pogojev zanj. Kakorkoli, končalo se je z 1:1, edini gol za Olimpijo je dosegel mladinec Oliver Kregar. Po šestih prijateljskih obračunih v tem letu so zmaji torej še brez zmage, so pa kar štirikrat remizirali in temu dodali še dva poraza.

MOŽNOSTI ZA PRESTOP SPET VEČJE


Bolj kot rezultati ta hip privržence zeleno-belih tako ali tako zanima, kaj se bo zgodilo z Andresom Vombergarjem. Slednji je izpustil celotne priprave v Turčiji; po vrnitvi z reprezentančne akcije je zbolel, danes se Pevnik in nogometaši že vračajo domov. Vombergar je sicer po bolezni že začel trenirati, toda včeraj je bil vrhunec njegovega dneva zagotovo sestanek s predsednikom Milanom Mandarićem. O čem sta govorila, ni skrivnost. Olimpija želi svojega udarnega napadalca prodati Ufi, toda Vombergarja tja ne vleče kaj preveč. Ker je stanje na klubskem računu zelo slabo, Mandarić in sodelavci fanta iz Buenos Airesa tako rekoč podijo iz Olimpije. Sliši se grdo, a tako pač je. Zeleno-beli denar krvavo potrebujejo, zato je Vombergar pod hudim pritiskom. Do nedavnega je sicer kategorično zavračal selitev k Bojanu Jokiću in Lovru Bizjaku, a kot je za Sportal povedal športni direktor Fabijan Komljenović, naj bi bile zdaj možnosti za prestop vendarle nekoliko večje. "Sestanek je bil konstruktiven. Lahko rečem, da je zdaj bližje prestopu v Rusijo. Mislim, da je več možnosti, da bo tja odšel; nekje 60 proti 40, če se izrazim v odstotkih. Morda bo vsega konec že jutri (danes, op. a.), po vsej verjetnosti pa do petka," je za Sportal povedal Komljenović.

ŽE DANES V ŠPANIJO
Kot smo izvedeli, je včeraj prišlo tako daleč, da naj bi Vombergar dejansko že danes zapustil Ljubljano. Sprva zgolj začasno, toda ni nemogoče, da tudi dokončno. Toda zakaj v Španijo?

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike