Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2019 11:20:56
Deli članek:

Barceloni zmanjkuje POTRPLJENJA: TAKOLE preprosto ne bo šlo!

Reuters

Pri katalonskem velikanu iščejo okrepitve in eno so našli pri velikem tekmecu v ligi prvakov.

Odgovorni v Barci so se močno ogreli za Adriena Rabiota, člana PSG-ja, ki je zavrnil podpis nove pogode s Parižani, trenutna pa mu poteče po koncu sezone.

To pomeni, da bo poleti lahko delodajalca zamenjal kot prost igralec, brez odškodnine. Toda stvari okoli prestopa na Camp Nou so se močno zapletle. Pred nekaj dnevi so pri španskem Mundo Deportivu celo zapisali, da so Katalonci skoraj povsem opustili interes, da bi pripeljali 23-letnega vezista.

Tokrat pa so pri istem mediju dodali še nekaj zanimivih podrobnosti. Trdijo, da je za vse skupaj kriva nogometaševa mama in zastopnica Veronique. Rabiot ima še nekaj zanimivih možnosti glede nadaljevanja kariere, zato se paru sploh ne mudi pri izbiri naslednjega delodajalca.

Poleg tega se je Adrien Rabiot odločil, da ne bo več govoril o svoji prihodnosti, posledično ni več spregovoril niti besede o tem, da si želi priti v Barcelono.

In temu primerno so se Katalonci začeli 'ohlajati' okoli podpisa francoskega igralca. Trenutno situacijo so označili kot 'zelo čudno' in pri Mundo Deportivu so prepričani v še eno zanimivo zadevo. Če bo Rabiot Barcelono izbral šele po tem, ko bo tehtno pregledal vse ponudbe, mu bodo Katalonci po vsej verjetnosti gladko rekli, da jih sodelovanje z njim sploh ne zanima več. Nogometaševo sprenevedanje je očitno zelo moteča in moreča zadeva za odgovorne v katalonskem velikanu.

Reuters