pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 24.01.2019 08:08:20

SRH! Našli so PILOTOVE BESEDE, ki so močno pretresle družino izginulega nogometaša in VES SVET!

Prav neverjetno, kaj bodo še vse izvedeli v zvezi s poletom izginulega Emiliana Sale.

Kot so izvedeli preiskovalci in kot gotovo že veste, so najprej ugotovili, da je nesrečni nogometaš o slabem stanju letala, s katerim je potoval iz Nates v Cardiff, razlagal soigralcu, ki ga je peljal na letališče. Še huje je, da je o zares slabem stanju letala poslal glasovno sporočilo družini, ko je že sedel na jekleni ptici. Za nameček pa so preiskovalci izvedeli, da je enomotorno letalo najmanj trikrat neuspešno poskusilo vzleteti, preden mu je končno uspelo. 

To pa še ni vse. Kot so izvedeli, je v najetem letalu vlogo pilota opravljal 60-letni Anglež, ki je že vrsto let zgolj vozil padalce, torej delal krožne polete z letališča nazaj na isto letališče, in to po pravilu v idealnem vremenu. Ni bila vajen poletov čez Rokavski preliv, kaj šele v najslabših mogočih vremenskih razmerah. Najbolj neverjetno pa je, da se je svojih težav s tem poletom zelo jasno zavedal tudi sam, preden se je podal na pot.

"Nekako sem prišel v Francijo, a sem zelo zarjavel, ko gre za letenje z instrumenti," je potožil prijatelju na facebooku v sporočilih, ki so jih  našli preiskovalci. "Misliš resno? Ne verjamem," je odgovoril prijatelj, pilot pa je svoja opažanja potrdil: "Zelo resno mislim. A bom že nekako. Nekako me vedno nese previsoko, a si predstavljam, da je to bolje, kot prenizko," se je še skušal pošaliti, danes pa ta šala posebej družini izginulega zveni zares grozljivo.   

Značke: sala, cardiff, nantes

Članki iz rubrike